Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Doğu Anadolu’nun kalbinde muhteşem festival

10 Temmuz 2023
Doğu Anadolu’nun kalbinde muhteşem festival

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde düzenlenen müzik festivaline katılan binlerce kişi, şarkılar eşliğinde halay çekip DJ performansıyla eğlendi.

Etkinliğe, Vali Vekili Bülent Şimşek, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.


Valilik koordinasyonunda Dosso Dossi Holding tarafından ilçe stadyumunda bu yıl 2.'si gerçekleştirilen etkinlik için alana 70 metre uzunluğunda ve 444 metrekarelik LED ekran tasarımı ile sahne kuruldu.




Çevre il ve ilçelerden de vatandaşların yoğun katılım sağladığı konserde ilk olarak sahne alan Kadr, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Daha sonra Zara Pashaevna Mgoyan ile Mustafa Sandal, sevilen parçalarını seslendirdi. Halay çekip eğlenen vatandaşlar, keyifli anlar yaşadı.


Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan'ın, "Mr. Dosso Dossi Live Performance" ismiyle yaptığı DJ performansı, ışık ve havai fişek gösterisiyle konsere katılanlara keyifli anlar yaşattı.



Eraslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölge insanının moral ve motivasyonunu yükseltmek, ekonomik olarak kalkınması için bu organizasyonları düzenlediklerini belirtti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.