Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Binlerce Öğretmene Müjde Geldi

04 Temmuz 2023
Binlerce Öğretmene Müjde Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, binlerce öğretmen müjdeli haberi az önce verdi. Binlerce Öğretmene Müjde Geldi.Binlerce Öğretmene Müjde Geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin az önce yaptığı açıklamada binlerce öğretmene müjde verdi. Bakanlık koltuğuna oturur oturmaz çalışmalara hızlı başlayan Bakan Tekin, deprem bölgesine yoğunlaştı.


Bölgede görev yapan öğretmenlere özel il dışı yer değiştirme süreci başlatan bakan Tekin'den bölgede öğretmenlere bir müjde daha geldi.


Bakan Tekin, zor şartlarda bölgede görev yapan ve öğrencilerinden ayrılmayan öğretmenler için bölgede hizmet puanlarının yükseltileceği müjdesini verdi.Bakan Tekin'in paylaşımı şu şekilde ;


Deprem bölgesindeki öğretmen arkadaşların yaşadıklarını ne yapsak telafi edemeyiz farkındayız. Ama elimizden geleni de yapmaya çalışıyoruz. Dün atama ve yer değişikliği takvimini yayınladık. Bölgedeki arkadaşlardan yer değişikliği yapmak isteyenlere takvimde öncelik verdik.


Buna rağmen yer değişikliği yapamayan arkadaşlar normal başvuru da yapabilecekler. Sorun gene çözülmezse süreç tamamlandıktan sonra yardımcı olmaya çalışacağız.


İkinci bir şey daha yapıyoruz. Tüm yaşadıklarına rağmen bölgede hizmete devam etmek isteyen, öğrencilerinden ayrılmak istemeyen fedakar arkadaşların hizmet puanlarını artıracağız. Dedim ya elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Hayırlı olsun herkese.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.