Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Valilik harekete geçti: Ülker Cem Kaplan görevden alınıyor

30 Haziran 2023
Valilik harekete geçti: Ülker Cem Kaplan görevden alınıyor

Gündemi sarsan VASKİ’deki kavga sonrası valilik tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Ülker Cem Kaplan’ın görevden alınma kararı alındığı iddia edildi.

Van Valiliği, VASKİ Müdürü Ülker Cem Kaplan ve Değirmenakı muhtarı arasındaki kavganın ardından konuya ilişkin soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Ülker Cem Kaplan’ın görevden alınmasına yönelik karar alındığı iddia edildi.


YYÜ’ye geri mi gidiyor? 


Van Valiliği’nden alınan bilgilere göre, daha önce görevden alınması için çalışma başlatılan Ülker Cem Kaplan’ın son yaşanan kavgadan sonra valilik tarafından görevden alınması için talimat verildiği belirtildi. Kaplan’ın görevden alınarak daha önce görev yaptığı Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ne geri gönderileceği iddia edildi.Ne olmuştu?


İpekyolu ilçesine bağlı Değirmankı Mahallesi muhtarı ve beraberindekiler, yaşadıkları su sorunu için VASKİ’ye başvurmuştu. Yaşadıkları sorunu VASKİ Genel Müdürü Ülker Cem Kaplan’a aktaran muhtar ve beraberindekiler tepkiyle karşılaşmıştı.


Müdür Ülker Cem Kaplan’ın da olay yerinde olduğu sırada iki taraf arasında arbede yaşanmıştı. Yaşanan saldırı sosyal medya hesaplarından paylaşılırken, Ülker Cem Kaplan ve koruma polislerinin mahalle sakinlerine dönük saldırısı tepkilere neden olmuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.