Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da kadın girişimci şükran gündeş, kendi imalathanesi' ni kurdu

24 Haziran 2023
Van'da kadın girişimci şükran gündeş, kendi imalathanesi' ni kurdu

Sarayoğlu ev baklavaları ve börek işletme sahibi Şükran Gündeş, hobi olarak başladığı işte kendi işletmesini kurdu.

Van ili İpekyolu ilçesi Ali Paşa mahallesinde yaşamını sürdüren Gündeş, uzun yıllar kurduğu işletmesini ailesinin destekleriyle kurdu.


Van ilinde kadın girişimcilerin artması ve bu konuda en büyük destekleri sağlayan aile bireylerine şükranlarını sunan Şükran Gündeş,"Daha önce hobi olarak başladım. Şimdi ise; ailemin ve yakınlarımın bana vermiş olduğu desteklerle işletmemi kurdum."ifadeleri yer aldı.



Tubittum News ve Van haber gazetesi muhabiri Eva Çapa'ya açıklamada bulunan Şükran Gündeş,"Aslında tüm hikayemiz, bir baklava ile başladı. Başta aile yakınlarımıza ikram ettik. Daha sonra baktık ki siparişler artmaya başladı. Bizlerde evimizde siparişler almaya devam ettik. 


Daha sonra geçtiğimiz bayramda yoğun bir talep olunca bu yoğunluğa bir karşılık vermek istedik. O yüzden böyle bir imalathane açmaya karar verdik. İmalathanemizi açtık. Baktık ki müşterilerimiz sadece baklavayla yetinmediler. Su böreği, kol böreği, poğaça, bunların hepsini müşterilerimize sunmaya başladık. Ailemiz de genişledi. Tam hayal ettiğim gibi... Çok daha büyüyeceğimize inandığımız için şubelerimizin olacağına da şüphemiz yok."dedi.


Genç girişimcilere seslenen Gündeş,"Daha önce de misafir olduğunuzda da söylemiştim. Eğer bir işi çok iyi biliyorlarsa, gerçekten o işi severek yapıyorlarsa, bundan da para kazanmak istiyorlarsa korkmasınlar. Ellerinden geleni yapsınlar. Benim gibi hele destekçileri varsa o zaman hiç çekinmeden işe biran önce koyulsunlar....


Benim gibi aileden ve yakınlarından destekleri varsa beklemesinler, korkmasınlar... "Acaba nasıl olur?" diye endişe etmesinler. Çok güzel oluyor... Her şey yolunda gidiyor... Doğru, kaliteli malzeme kullandıktan sonra, güzel geri dönüşler aldıktan sonra, her şeyi akışa bırakıldığında çok güzel oluyor... "diyerek konuşmalarını noktaladı.



Kaynak:Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.