Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da YKS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

16 Haziran 2023
Van'da YKS'ye girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti

Van Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencileri ücretsiz taşıyacak.

Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda Belediyeye ait otobüsler, 17-18 Haziran’da yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) giriş ve çıkış saatlerinde sınav giriş belgesini gösteren öğrencilere ücretsiz ulaşım hizmeti verecek. 


Öğrencilerin sınav merkezlerine sorunsuz bir şekilde ulaştırılması için Belediyeye ait tüm otobüslerin sefer yapacağı, 17 Haziran Cumartesi günü YKS’nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT), 18 Haziran Pazar günü ise Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) oturumları gerçekleştirilecek. Trafikte olası yoğunluğun önüne geçmek için öğrenci ve vatandaşların toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önem arz ederken, yoğunluk yaşanan güzergâhlarda ise ek seferler planlanacak. Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, hafta sonu yapılacak TYT, AYT ve YDT oturumlarına katılacak olan tüm öğrencilere başarılar diledi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.