Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da Tekvandoda 5'te 5 sporcu Türkiye yarışmasına katılacak

12 Haziran 2023
Van'da Tekvandoda 5'te 5 sporcu Türkiye yarışmasına katılacak

Van ilinde uzun yıllar spor kompleksi olarak faaliyet veren Enerji Performans Spor Komplesi tekvando salonunda Van ilinde düzenlenen tekvando gençler il şampiyonasında 5 öğrenci ödül alarak, Karamanda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van ilini temsil edecekler...

Van ilinde düzenlenen Tekvando Gençler İl Şampiyonası'nda sporcularımız muhteşem bir performans sergiledi. Beş kategoride yapılan müsabakalarda, tüm sporcularımız birincilik elde ederek beşte beş yapma başarısı gösterdi. Bu büyük başarı sayesinde, Karaman'da gerçekleştirilecek olan Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Van'ı temsil etmeye hak kazandılar.


Bu gurur verici birinciliklerin ardından, umut ediyoruz ki Karaman'da da aynı başarıyı sürdürecek ve madalyalarla döneceğiz. Ardından, gençlerimizin Van'ı ulusal düzeyde temsil etme hakkı kazanması için uluslararası arenada da başarılar elde etmeyi umuyoruz.


Tekvando 3. kademe antrenörü Hacı Tarık Yarız,"Van ilinde düzenlenen tekvando gençler il şampiyonasında sporcularımız beşte beş yaparak, beş birincilik elde ettiler.. Bu birinciliğimizin sonunda Karaman'da yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil etmeye hak kazandılar. İnşallah! Karaman'da da madalya ile döndükten sonra gençlerimiz Van'ı, Türkiye'yi uluslararası bazda da temsil etme hakkı kazanmayı umuyoruz."dedi.


2007 doğumlu Helin Durmaz,"Karaman'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonunda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil edeceğim. İnşallah. Karaman'da da madalya ile döneceğim."dedi.


Dilara Can,"Tekvando sporcusuyum. Karaman'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonunda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil edeceğim. İnşallah. Karaman'da da madalya ile döneceğim."dedi.


2007 doğumlu Alişan Kıpçı,"Karaman'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonunda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil edeceğim. İnşallah. Karaman'da da madalya ile döneceğim."dedi.


2007 doğumlu Muhammet Ali Oktay,"Karaman'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonunda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil edeceğim. İnşallah. Karaman'da da madalya ile döneceğim."dedi.


2007 doğumlu Nur Nisa Yarız," Karaman'da yapılacak olan Türkiye Tekvando Federasyonunda yapılacak olan gençler Türkiye şampiyonasında Van'ımızı temsil edeceğim. İnşallah. Karaman'da da madalya ile döneceğim."dedi.

Kaynak:Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.