Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Tuba Büyüküstün'den seçime 3 gün kala oy çağrısı: 'Bilinçli oy kullan!

25 Mayıs 2023
Tuba Büyüküstün'den seçime 3 gün kala oy çağrısı: 'Bilinçli oy kullan!

İkinci tura 3 gün kala bazı ünlü isimler takipçilerine sosyal medya hesaplarından oy çağrısında bulunuyor.

"Neye 'evet' dediğini bil" sözleriyle bilinçli oy kullanmaya çağıran ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, hayalindeki ülkeyi 'geleceği hayal edebilen bir gençlik, çocuk olabilen çocuklar, kadın olabilen kadınlar, yüzü gülen bir halk' olarak tarif etti.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 49,52 oy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 44,88 oy aldığı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazananı çıkmayınca seçim ikinci tura kaldı. Siyasilerin yanı sıra sanatçılardan da kararsız seçmene sandığa git çağrısı geliyor.


Cesur ve Güzel, Sefirin Kızı, Zeytin Ağacı gibi dizilerdeki performansıyla öne çıkan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.


İkinci tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi bir paylaşım yapan oyuncu duygularını takipçileriyle paylaştı.


'HEPİMİZ AYNI ŞEYİ İSTİYORUZ'


"Birbirimizden ayrı değiliz hiçbirimiz" diyen Tuba Büyüküstün paylaşımında "Ayrışmak karşı karşıya gelmek yerine bütünün parçaları olduğumuzu bilsek ve buna sahip çıksak... Hepimiz aynı şeyi istemiyor muyuz kendimiz ve ülkemiz için?" diye sordu.


'BİLİNÇLİ OY KULLAN!'


Hayalindeki ülkeyi; geleceği hayal edebilen bir gençlik, çocuk olabilen çocuklar, kadın olabilen kadınlar, yüzü gülen bir halk olarak betimleyen Büyüküstün devamında ise "Bir takım taraftarı gibi değil bilinçli oy kullan! Araştır gözünü, kulağını kapatma. Neye evet dediğini bil" dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.