Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Seçimlerin ikinci tura kalması düğünleri erteletti

19 Mayıs 2023
Seçimlerin ikinci tura kalması düğünleri erteletti

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması evlilik hazırlığı yapanların tüm planlarını değiştirdi.

 27 ve 28 Mayıs'a nikah günü alanlar, düğün salonu kiralayanlar erteleme telaşına düştü.Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminin yapılacağı 28 Mayıs Pazar günü dünya evine girecek olan çiftler, organizasyon şirketlerini arayarak, düğün tarihlerini ileri bir tarihe aldı.


“UYARMIŞTIK, ERTELEMELER OLDU”


Düğün salonu işletmecisi müşterilerini uyardıklarını belirterek, “Müşterilerimiz yine geliyor ama genelde büyük kısım bilinçli şekilde geliyor. İkinci tura kalacağını tahmin ediyorlardı, biz de müşterilerimizi uyarmıştık. İptal değil ama ertelemeler oldu. Her sektörü etkilediği gibi bizi de etkiledi. Bir gün öncesi ve sonrasını boş bırakmak zorunda kaldık” diye konuştu.


“GÜNDÜZE ORGANİZASYON ALMADIK”


Düğün organizatörleri ise İşletme olarak daha öncesince bu planlamayı yaparak 18 Haziran’da erkene alınınca bunun olacağını ön görerek 14 Mayıs’a organizasyon almamıştık. 28 Mayıs için gündüze yine organizasyon almadık. Hafta içlerine ya da hafta sonlarına ileri tarihlere erteleme durumu gerçekleşti. İkinci tura kalma ihtimali için  yine gündüze organizasyon almadık ama akşam için organizasyonumuz var” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.