Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

CHP Milletvekili adayı Bedirhanoğlu: halkımızda değişime inanmış

10 Mayıs 2023
CHP Milletvekili adayı Bedirhanoğlu: halkımızda değişime inanmış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu, “Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


CHP Milletvekili adayı Bedirhanoğlu: Halkımızın sıcak ilgisiyle karşılaşıyoruzmask


Türkiye’nin kritik seçimine 4 gün kala Van’da millet ittifakının seçim çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. 2018'de AK Parti’nin üç, HDP’nin beş vekil çıkardığı ilde 2023 seçimlerinde CHP de yarışa dahil oldu. Kamuoyu araştırmaları, gazeteciler ve siyaset bilimciler CHP’nin kentten bir vekil çıkaracağına kesin gözüyle bakıyor.

 

EDREMİT, GEVAŞ, GÜRPINAR İLÇELERİYLE ERÇEK MAHALLESİ’NE ZİYARET’


CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bedirhanoğlu’na SP Van İl Başkanı Özay İlhan ve millet ittifakının ilçe başkanları eşlik ediyor. Bedirhanoğlu, Edremit, Gevaş, Gürpınar ve İpekyolu’na bağlı Erçek mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, 14 Mayıs seçimleri için millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve ittifak vekillerine destek istedi.


VATANDAŞLAR BEDİRHANOĞLU’NA TALEPLERİNİ İLETTİ’


Edremit sakinleri ilçenin turizm potansiyelinin artırılmasını ve sürdürülebilir projelerin hayata geçirilmesini isterken, Gevaşlılar da ilçenin hem turizm hem de tarım anlamında kalkındırılmasının önemli olduğunu söyledi. Gürpınar’da ise vatandaşlar ilçenin geçmişte olduğu gibi küçükbaş hayvancılığın merkezi olması gerektiğini belirterek taleplerini dile getirdi. Erçek Mahallesi’nde yapılan halk buluşmasına önceki dönem CHP Van il başkanı Mehmet Kurukcu da katıldı. Erçekliler önceden belde olan mahalle’nin tekrardan belde statüsüne kavuşmasını istedi.


BEDİRHANOĞLU: GÜN BİZE YETMİYOR, ÇOĞU ZAMAN GECELER KADAR ÇALIŞIYORUZ


CHP Van milletvekili adayı Seracettin Bedirhanoğlu ilçe ziyaretleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bedirhanoğlu, her ilçenin yapısına göre spesifik taleplerinin ön plana çıktığını belirterek, “Van çok geniş bir coğrafyaya sahip. Bu coğrafi özellik zaman içinde farklı sosyolojik yapıları ve değişkenlik gösteren talepleri doğurmuş. Bu bizim en önemli zenginliğimiz tabi. Van mevcut haliyle 13 ilçeden oluşuyor. Talepler, istekler, öneriler farklılaşıyor. Hepsini not alıyoruz. Bizlerde millet ittifakı olarak bu geniş coğrafyada olabildiğince vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz ilçelerde halkımızın sıcak ilgisiyle karşılaşıyoruz. Gün bize yetmiyor, çoğu zaman gecelere kadar çalışıyoruz ama şikayetçi değiliz. Ne kadar yorulursak yorulalım bir çocuğun gülümsemesi, bir gencin ‘umudumuz sizsiniz’ demesi bütün yorgunluğumuzu alıyor. Van ve ilçelerinde görüyoruz ki halkımız değişime inanmış. Bu inanç karşısında bizimde bu gemiyi limana ulaştırmaktan başka seçeneğimiz yok. Bunu da başaracağız kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.