Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Kayatürk’ün seçim çalışmaları devam ediyor

09 Mayıs 2023
Kayatürk’ün seçim çalışmaları devam ediyor

Van’da seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, belediye işçileri toplu sözleşme törenine katıldı, Rudaw TV’ye konuk oldu ve Bahçesaray ve Çatak ilçelerini ziyaret etti.

 Günün sonunda, gençlerle bir araya geldi.8 Mayıs’ta Ak Parti milletvekili adayı Burhan Kayatürk seçim çalışmalarına devam etti. İlk olarak Tuşba Belediyesi’nde Hizmet-İş Sendikası’nın toplu sözleşme imza törenine katıldı. Burada Ak Parti’nin belediye döneminde yüzde 600 zam yapıldığını açıkladı ve bugün yapılan toplu iş sözleşmesinde ise yüzde 60 zam yapıldığını söyledi. Kayatürk, belediyelerin çalışmalarını her yerde anlattıklarını ve çalışanların da mutlu edilmesi gerektiğini vurguladı.


KAYATÜRK, RUDAW TV’NİN KONUĞU OLDU 


Ardından, Irak’ta yayın yapan Rudaw TV kanalına konuk oldu ve Türkiye’deki seçimin önemini, parti manifestosunu ve Irak ile ilgili ticari ilişkileri anlattı. Kayatürk, Irak ile olan ilişkilerin devamını sağlayacaklarını belirtti ve bu ticari işbirliğinin Ak Parti döneminde zirve yaptığını ifade etti.Kayatürk’ün programı Bahçesaray İlçesi’nde devam etti. İlk olarak Bahçesaray Seçim Bürosu açılışı gerçekleştirildi ve burada Ak Parti İl Başkanı Emre Güray, Ak Parti Milletvekili Adayı Muhammed Affan Orhan ve Naci Orhan da katıldı. Seçim bürosu açılışının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi.


Daha sonra Çatak’a gidildi ve Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ziyaret edildi. Şeylan ile birlikte seçim bürosuna geçildi ve partililerin destek ve talepleri dinlendi. Kayatürk , programını Van Kalesi Gençlik Buluşması ile sürdürdü. Burada gençlerin soruları yanıtlandı, parti manifestosu açıklandı ve gençlere daima yanlarında oldukları belirtildi. Kayatürk, destek ve talepleri dinledi.


Burhan Kayatürk, günü kanaat önderleri ve ev ziyaretlerini gerçekleştirerek sonlandırdı.








Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.