Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Yeşil Sol Parti yüzlerce yöneticiyle seçim çalışmalarında

08 Mayıs 2023
Yeşil Sol Parti yüzlerce yöneticiyle seçim çalışmalarında

28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala Yeşil Sol Parti Van’da seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Seçime 6 gün kala Yeşil Sol Parti, Van’da aralarında milletvekili adayları, il eş başkanları, yerine kayyum atanan belediye eşbaşkanları ve yüzlerce parti yöneticisinin katılımıyla tüm ilçelerde birçok koldan seçim çalışmalarını sürdürüyor. 


14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine sayılı günler kala Yeşil Sol Parti Van’da seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Yeşil Sol Parti Milletvekili adayları Gülcan Kaçmaz Sayyiğit, Gülderen Varlı, Havin Kiye, Zülküf Uçar, Sinan Çiftyürek, Mahmut Dindar, Taylan Ertaş ve beraberindeki il eş başkanları, yerine kayyum atanmış belediye eşbaşkanları ve yüzlerce parti çalışanıyla seçim çalışmalarını birçok koldan yürütüyor. Yeşil Sol Parti heyeti bu gün Gürpınar, Gevaş,Muradiye, İpekyolu, Tuşba ilçelerine milletvekili ve eş başkanlarının dahil olduğu programlarda esnaf ziyaretleri, halk toplantıları düzenlerken; Başkale, Çaldıran, Erciş, Bahçesaray, Saray, Özalp, Edremit ilçelerinde de ilçe örgütü yöneticileri çat kapı pusula çalışmaları yürüttü.  


GÜRPINAR 


Gürpınar ilçesinde ilçe örgütü yöneticileri ve milletvekili adayı Taylan Ertaş’ın katılımıyla. Norduz bölgesinde bulunan Araz, Axsîn, Melkoşk, Şîvreş, Navhend, Sipîndar, Aşkan, Axçur köylerinde halkla bir araya gelindi. 


GEVAŞ


 Gevaş ilçesinde ilçe örgütü öncülüğünde Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Gönül Uzunay, milletvekili adayı Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ile birlikte ilk olarak ilçede bulunan Ahtamara Tarım Kalkınma Kadın Kooperatifi’ni ziyaret etti. Heyet kooperatif ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Werendas, Êrc köylerinde ev ev dolaşırken; sonrasında ilçeye bağlı feribot iskelelerini ziyaret ederek buradaki ziyaretçi ve işletmecilerle bir araya geldi. 


MURADİYE 


Muradiye ilçesinde de ilçe örgütü yöneticileri öncülüğünde milletvekili adayları Havin Kiye, Sinan Çiftyürek, yerine kayyum atanan Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı, yerine kayyum atanan Muradiye Belediye Eşbaşkanları Yılmaz Şalan ve Leyla Balkan ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Heyet daha sonra ilçeye bağlı köylerde düzenlenen halk toplantılarına katıldı.  


İPEKYOLU 


İpekyolu ilçe örgütü öncülüğünde DBP İl Eşbaşkanı Harun Okay ve milletvekili adayı Mahmut Dindar’ın katılımıyla Sebze Hali’nde bulunan esnaflar ziyaret edildi. Sonrasında milletvekili adayı Mahmut Dindar, HDP İl Eşbaşkanı Fikret Doğan, Yeşil Sol Parti İl Eşsözcüsü Veysi Dilekçi, DBP İl Eşbaşkanı Harun Okay ile beraber Gölbaşı Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret etti. 


TUŞBA 


Tuşba ilçesinde de ilçe örgütü öncülüğünde milletvekili Gülderen Varlı’nın katılımıyla ilçeye bağlı köylerde seçim çalışmaları yürütüldü. 


 


Milletvekili adayları, il eşbaşkanları, yerine kayyum atanan belediye eşbaşkanları, il ilçe yöneticileri akşam saatlerinde de mahallelerde düzenlenen halk toplantılarında halkla bir araya gelmeye devam etti.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.