Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van’da 30 yıllık firma, ürünlerde indirime girdi

29 Mart 2023
Van’da 30 yıllık firma, ürünlerde indirime girdi

Van ilinde 30 yıllık firma 4 ana markada büyük indirime girdi.

Van ilinde 30 yıla aşkın memlekete değer katan Yumurcak Oyuncak Store, bisiklet ürünlerinde ilkbahar ve yaz sezonu için indirime girdi. 4 markanın bayisi olan Yumurcak, Van halkı için özel indirimde bulundu. 


Yumurcak Oyuncak Store Genel Müdür Vekili Hasan Yıldız, “Van ilinde halkımızın daha rahat alışveriş yapmaları için her yıl olduğu gibi bu yılda birçok üründe indirime girdik. 12 bin ürünle değerli Van halkına, bunun yanında Doğu ve Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere 81 ile hizmet veriyoruz. Yumurcak Oyuncak yaklaşık 30 yıl geçmişi olan bir firma. Pandemi döneminde de hiçbir şekilde çalışma tatiline girmeden devletimizin uygun gördüğü mesai saatlerine uyarak çalışmalarımıza aralıksız devam ettik ve çalışmalarımızı aktif bir şekilde sürdürüyoruz.


Van’da geleceğe yönelik hedeflerimiz var, şuan da hedeflerimize yönelik girişim ve çalışmalarımız devam ediyor, bunun yanında yapmış olduğumuz istihdam Van halkına yönelik olduğu için, istihdam sayısını geliştirme, daha ileri taşımak, iyi noktalara getirme konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor.”dedi. 




Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.