Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

GK-MUN birincisi İrem Arjin Bor’a birincilik hediyesi Milli Eğitim Müdürlüğünden

29 Mart 2023
GK-MUN birincisi İrem Arjin Bor’a birincilik hediyesi Milli Eğitim Müdürlüğünden

Girne Koleji Van Kampüsünden 14 öğrencinin de katımıyla Aydın Kuşadası’ndan İki gün süren GK-MUN Model United Nations Conference programından İrem Arjin Bor birincilikle dönerek kolej eğitmenleri ile tebrikleri kabul etmeye başladı.

Aydın Kuşadası’nda gerçekleştirilen uluslararası GK-MUN(Birleşmiş Milletler Konferansı)’nda Türkiye Delege Birincisi olan Girne Koleji Van Kampüsü Okulu öğrencisi İrem Arjin Bor’a Edremit Milli Eğitim Müdürü Elif Yörük birincilik belgesini ve hediyesini takdim etti.


Girne Koleji Van Kampüsü Okulu birinciliklere doymuyor. LGS Türkiye birincisi Safiye Elif Esen’in ardından İrem Arjin Bor’da GK-MUN kapmasında yapılan Aydın Kuşadası MUN Programında delege birinciliğini elde etti.  Girne Koleji Van Kampüsü Lise ve ortaokul biriminden 14 öğrenci Kurucu Müdür Özlem Bor ve İngilizce departmanı Zümre Başkanı Remzi Ayık 2 gün süren MUN çalışmasına katıldı. Çalışma sonunda birincilikle Van’a geri dönen Girne Koleji Van Kampüsü Okulu öğrenci ve öğretmenleri birinci olmanın mutluluğunu yaşıyor.


Van’da uzun yıllardır eğitim anlamında başarılı bir hizmet vererek geniş ve ferah yerleşkesiyle öğrencilerine daha iyi bir eğitim fırsatı sunan Girne Koleji Van Kampüsü Okulu en iyi eğitim kurumları arasında yerini korumaya devam ediyor. Özellikle verdiği başarılı yabancı dil eğitim ve kültürel etkinliklere yurt dışına öğrenciler için kapılarını sonuna kadar açan Kolejde birincilerin çıkması veli ve öğrenciler tarafından daha çok tercih edilmeye başladı. Erken kayıt fırsatları ve uygun fiyatla başarılı bir eğitim sunan Girne Koleji Van Kampüsü Okulu öğrencilerin geleceğini başarılı bir şekilde inşa etmek için çalışıyor.



Girne Koleji Van Kampüsü Okulu tarafından yapılan açıklamada, “Girne Koleji Van Kampüsü Edremit Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Aydın Kuşadası’nda gerçekleştirilen uluslararası GK-MUN(Birleşmiş Milletler Konferansı)’nda Türkiye Delege Birincisi olan öğrencimiz İrem Arjin Bor’a Milli eğitim Müdürümüz Elif Yörük hanımefendi birincilik belgesini ve hediyesini takdim etti. Kendisine alakası ve ev sahiplikleri için teşekkür ederiz. Kurucu müdürümüz Özlem Bor, Kampüs müdürümüz Timur Yıldırım Halkla ilişkiler uzmanımız Türkan Başgül ile gerçekleştirilen ziyarette; Elif Yörük Müdürümüz deprem bölgesinden ilimize gelen öğrencilere, kurumumuzun yaptığı ev sahipliği ve desteği için teşekkürlerini dile getirdi” ifadelerine yer verildi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.