Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Mithat Sancar: 30 Mart'ta büyük bir buluşma ile seçim bildirgemizi paylaşacağız

28 Mart 2023
Mithat Sancar: 30 Mart'ta büyük bir buluşma ile seçim bildirgemizi paylaşacağız

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında "30 Mart'ta büyük bir buluşma ile seçim bildirgemizi paylaşacağız" açıklamasında bulundu.


HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.


"BÜYÜK DEĞİŞİMİN ARİFESİNDEYİZ"


Sancar'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:


"Halka yoksulluğu, sefaleti reva gören AKP- MHP iktidarından bu ülkenin kurtulacağı tarihi ana sayılı günler kaldı. Büyük bir değişimin arifesindeyiz. Kendi menfaatinden ve koltuğundan başka hiçbir şey düşünmeyen, halkı büyük buhranla, depremin yıkımı ve enkazıyla baş başa bırakan AKP-MHP saltanıtının son bulacağı aydınlık günler için geri sayım başladı.


"TARİHİMİZİN EN KARANLIK VE EN TEHLİKELİ


 İTTİFAKI"Bu iktidar bloğu varlığını devam ettirmek için her yola başvuruyor, tarihimizin en karanlık, en tehlikeli ittifakı oluşmuş durumda.


Bu ittifaka karşı tüm demokrasi güçlerinin birlikteliği ve ortak iradesi her zamankinden daha hayati önemdedir. Hiç kimse bu sorumluluğu bir an bile aklından çıkarmamalıdır. Bu karanlık tehlikeli ittifakı durdurmak için hep birlikte ortak mücadele ve ortak irade göstermenin zamanıdır, bu tarihi anda hata yapanın tarih önünde de halkların vicdanında da affedilmesi mümkün olmayacaktır.


"30 MART'TA AÇIKLAYACAĞIZ"


Seçim öp bildirgemiz son aşamasına gelmiş durumda. 30 Mart’ta büyük bir buluşmayla seçim bildirgemizi açıklayacağız. Açıklayacağımız bildirge Türkiye’nin demokratik çözüm programı olacaktır."


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.