Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Tubittum Dergisinin 73. Sayısı Yayında

25 Mart 2023
Tubittum Dergisinin 73. Sayısı Yayında

Türkiye’nin 22 ilinde olan Altın madalyalı Uluslararası Tubittum dergisinin 73. Sayısı yayına geçti.

İşletme sahibi Vanlı olan Tubittum dergisi imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin, “Bir dergi al bir hayata dokun” projesi kapsamında satış gelirlerini dar gelirli ailelere vereceğini bağışladı.


TÜRKİYE’DE TUBİTTUM DERGİSİ MARKALAŞTI


Yetkin,” Türkiye’nin 22 ilinde olmak ve bu illerde dergimizin satışlarının ailelerimize destek olmak bizleri bir nebzede olsa rahatlatıyor. Van ilinden Türkiye’ye satışını yaptığımız dergimizin içeriğini sizler için derleyerek sunmaya başladık. Komşu ülkemiz olan İran’ın 9 bölgesinde olmanın ve Irak’ın 1 bölgesinde olmak bizleri daha büyük hedeflere götürmeye yardımcı oluyor… 


Türkiye’de marka olmaya devam ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızda sponsorlu çalışmalar, haber sitelerinde tanıtım reklamları, açık hava reklamları ve birçok mecralarda tanıtımlarımızı yapıyoruz. Bazen, ekonomik sıkıntılara göğüs gelmek için var gücümüzle sabrederek hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Herkesin masasında ve kapısında olmak için halkımıza söz verdik. Markamıza güvenen ve işletmemizde markalarına marka katmak için tanıtımlarını gerçekleştiren iş insanlarımız ve okurlarımızdan ayrıca teşekkür ederiz. Bazen okurlarımız sayfa sayımızın az olmasından dolayı şikâyetlerini belirtmektedir. Bizlerde buradan ifade etmek isteriz ki 36 sayfa okumak için ideal sayfa sayısıdır. Sebebini anlatmak gerekir ise; çoklu sayfalarda okunma oranları azalır. Çünkü: bilinçaltımızda kabul etmediğimiz bir durum vardır. O da zaman kavramıdır. Az sayfalarda tüm sayfalar detaylı bir şekilde okunur ve rahat bir şekilde eleştiri yapılabilir. Önceki sayılarımızda 40 sayfa ve daha fazla sayfa çıkarmıştık. Okurlarımızın masalarında sadece tozlu bir şekilde kaldığını fark ettik. ARGE ekibimiz, 22 ilde yaptığı anket çalışmasında az sayfaların daha cezp ettiğini ve okurların daha çok olduğunu, taşınabilir bakımından rahat olduğunu ifade ettiler… 



Örnek olarak; uzun içerikli videolar pek tercih edilmezler. Kısa ve öz içerikler daha çok tercih ederler… Bir başka konu ise; dergi içeriğinin yetersiz oluşudur. Bizlerde dergimizde okurlarımızı dikkate alarak, reklam alanlarımızı azaltarak 5 reklam alanı ile sınırlandırdık.”


BİR DERGİ AL, BİR HAYATA DOKUN” PROJESİNİ HAYATA GEÇİRDİK


Geçtiğimiz günlerde ülkemizde yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyoruz. Kalan sağlarımızın yaralarını sarmak için çalışmalarımıza hızla başladık. Dergi basım yerlerinden biri olan Malatya ilimize ise, ayrı bir çalışma yürüterek hızlıca eksikleri gidermek adına değerli iş insanlarımızdan destekler alarak yardımlar gerçekleştirdik. Tubittum ailesi olarak; “Bir dergi al, bir hayata dokun” projesini hayata geçirdik. Dergimizi satın alıp, destek veren ve tanıtım gerçekleştiren herkese buradan teşekkür ederiz.”


3 ÜLKEDE VE 22 İLDE OLMAYA DEVAM EDİYORUZ


“Dergimizin 73. Sayısını bahsetmek gerekir ise; Mega projeleriyle Van’ın yükselen hızı Tuşba Belediyesine kapakta yer verdik. İçerikte; ASSA Dijital, Roka marketler gurubu, Yimaksan, Funda Pastaneleri, İLSA prefabrik yapı elamanları, Önaylar ofis mobilyaları, Kara eski fırın, Çavuşoğlu pastanesi, Pırlanta kuyumculuk ve birçok iş insanlarına yer verdik.”dedi.


Özel teşekkür mesajı


“Dergimize en büyük emek veren öncelikle basın mensubu kardeşlerimize, iş insanlarımıza, okurlarımıza özel olarak teşekkür ederiz.”dedi.


E DERGİ OKUMAK İÇİN 

LİNKİ TIKLAYA BİLİRSİNİZ 

https://dergilik.com.tr/magazine/79281


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.