Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da sağlık sektörüne 14 yeni Ambulans katıldı.

08 Şubat 2021
Van'da sağlık sektörüne 14 yeni Ambulans katıldı.

Valilik önünde düzenlenen bir programla 14 ambulans görücüye çıktı.

Van Valiliği önünde düzenlenen programda 14 yeni ambulansın devir teslim töreni yapıldı. Törene Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, Ak Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar ve Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas katıldı. 


Açılışta konuşan Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, açılmış olan hastaneler hakkında bilgi vererek yeni açılacak olan hastanelerin de müjdesini verdi. Van'a kazandırılan ambulanslar hakkında da konuşan Bilmez, hayırlı olsun dileklerini iletti.


İl Sağlık Müdürü Mahmut Sünnetçioğlu, ambulanslarla ilgili bilgi vererek hayırlı olsun dileklerini iletti. Sonrasında konuşan Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas da; "Van hiçbir zaman sahipsiz kalmadı kalmayacak da. Van'ın sağlığı çok önemli" diyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.


Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar da hayırlı olsun dileklerini ileterek; "Ak partinin icraatları öyle laf olsun diye sosyal medyadan birine çatılsın diye yapılan bir icraat değil. İktididar olduğumuz günden bugüne yaptığımız bütün icraatlarımız devasa devrim niteliğindeki icraatlardır." dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.