Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Girne Koleji Van Kampüsünde erken kayıt avantajı

02 Şubat 2023
Girne Koleji Van Kampüsünde erken kayıt avantajı

Van’da verdiği başarılı eğitimle Türkiye birincileri çıkaran ve Yurt dışında okuma fırsatı tanıyan Girne Koleji Van Kampüsü okulunda erken kayıt fırsatı devam ediyor.

Van’da verdiği başarılı eğitim ve alanında uzman öğretmen kadrosu ile isminden sık sık söz ettiren Girne Koleji Van Kampüsü Okulu yaptığı sosyal ve kültürel etkinliklerle de örnek kolej olmaya devam ediyor. LGS Türkiye birincilerini eğitim seviyesi yüzde 75 sıralarında olan Van’dan çıkaran Girne Koleji, ülke genelinde eğitim sıralamasında Van’ı başarılı noktalara getirmeyi hedefliyor. Özellikle İngilizce dili eğitimi ve Arapça dili dersleriyle öğrencilere yurt dışında daha rahat okuma fırsatı tanıyan Kolejde eğitim gören öğrenciler Kanada, Arizona Üniversitesi ve Girne Üniversitesinde okuma fırsatı buluyor.



Erken kayıt fırsatlarıyla ilgili bilgi veren Girne Koleji Van Kampüsü Kurucu Müdürü Kıvanç Büyükaslan, “Erken kayıt avantajlarının velilerimize yönelik birçok faydası var çünkü minimum fiyatlardan yeni kayıt fırsatı başlıyor. Fiyatlar gün geçtikçe artmakta, özellikle ülkemizde ekonomik şartları ve enflasyonu düşünürsek şuan ki fiyatlar velilerimiz için çok avantajlı. Erken kayıt avantajı bittikten sonra fiyatlarda yükselmekte, buda velilerimizi zorlayacak şartlardan biri, bu nedenle erken kayıt avantajlarını değerlendirmelerini öneriyoruz. Ne kadar erken kayıt yaparsa velilerimiz üyelerimiz ve velilerimiz içinde o kadar avantajlı olacaktır. Süreç içerisinde artık birçok okulda fiyatlar çok ciddi anlamda arttırılmakta ama biz Girne Koleji Van Kampüsü olarak velilerimize bir kampanya düzenledik. Bizim maliyet fiyatlarımızdan velilerimiz faydalana bilecekler” diye konuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.