Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Girne Koleji Van Kampüsünde Çevre Temizliği ve Dostluk konulu tiyatro

19 Ocak 2023
Girne Koleji Van Kampüsünde Çevre Temizliği ve Dostluk konulu tiyatro

Girne Koleji Van Kampüsü Okulu ara tatil öncesi 1,2,3 ve 4 sınıfları için Çevre Temizliği ve Dostluk konulu ‘Sevimli Dostluklar’ konulu tiyatro etkinliği düzenledi.

Girne Koleji Van Kampüsü Okulu yerleşkesinde bulunan Mustafa Kurt Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösteriminde öğrenciler doyasıya eğlenirken çevre temizliği konusunda da oyunlar eşliğinde bilgilendirildi. Oyunlar eşliğinde dostluğun önemi anlatılırken, doğaya atılan çöplerin sokak hayvanları içinde tehlike oluşturulduğu ve temiz bir doğa için yerlere çöp atılmaması gerektiği eğitimi verildi. 


Tiyatro gösterimi sonrası konuşan Van Kampüsü Kurucu Müdürü Özlem Bor, “Okulumuzda eğitim alan öğrencilerimiz için karne öncesi tiyatro etkinliği düzenlemek istedik ve konusunu da Çevre Temizliği ve Dostluk konulu ‘Sevimli Dostluklar’ olarak belirledik. Öğrencilerimizin dostluğa daha çok önem vermesi ve özellikle doğayı temiz tutması açısından anlamlı bir çalışma gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi tiyatro ekibi ile birlikte okulumuzda bir öğrencilerimize yönelik anlamlı bir tiyatro etkinliği düzenledik. Yapılan çalışma kapsamında öğretmenlerimiz başta olmak üzere, tüm çalışanlarımıza ve tiyatro ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.