Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

FK Moda Evi Van’da açıldı

07 Ocak 2023
FK Moda Evi Van’da açıldı

FK (Fatma Konca) Moda Evi Gelinlik, Abiyle, Bindallık, kaftanlık gibi geniş yelpazeye sahip birçok ürünle Van’da hizmet vermeye başladı.


FK Moda Evi geniş ürün yelpazesiyle Van’da hizmet vermeye başladı. İskele caddesi üzerinde görkemli bir açılış töreniyle Van halkına hizmet vermeye başlayan Moda Evi sadece evlenecek çift değil özel gün ve gecelerde ihtiyaç duyulan tüm özel tasarım modellerini bünyesinde bulunduruyor. 

İstanbul’dan Van’a gelerek moda evi eksikliğini gidermek adına işletme açan Fatma Konca geniş ürün yelpazesiyle daha çok büyüyerek güzellik hizmetinden stil ihtiyacına özel günlerle ilgili her kalemde hizmet vermeyi hedeflediklerini söyleyerek istihdam ağının da genişlemesine katkı sağlayacaklarını söyledi. 
İskele Caddesi Ali Paşa Mahallesi üzerinde açılışı yapılan FK Moda Evi açılışına Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Berge, Van Terziler Konfeksiyoncular Kunduracılar ve Giyim Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Çetin Karaduman, Öğretim Üyesi ve Eczacı Eczacı Esin Akarsu Orunç, FK Moda Evi İşletme sahibi Fatma Konca ve FK Moda Evi İşletme Müdürü Nurullah Eren’in yakınları, güzellik hizmeti veren firma sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

GÜZEL İŞLER YAPMAYI HEDEFLİYORUZ

Açılış sonrası açıklamada bulunan FK Moda Evi İşletme sahibi Fatma Konca, “Van’da böyle bir işletmeye ihtiyaç duyulduğunu his ettim, İstanbul’dan Van’a gelerek burada bir moda evi kurmak istedim. Farklı ürünlerimizle, özel tasarımlarımızla güzel işler yapmayı hedefliyoruz. Van’da moda evi anlamında bir eksiklik vardı, bu açığı kapatmayı hedefliyoruz. Bununla birlikte daha kapsamlı bir hale gelerek, güzellik, stil, moda ve tasarım anlamında daha çok büyüyerek istihdam ağını genişleterek çalışanlarımızı burada istihdam etmeyi hedefliyoruz. Yeni ürünlerimiz ve yeni tasarımlarımızla Van’da hizmet vermeye başladık, herkesi de FK Moda Evi’ne bekliyoruz” dedi. 

VAN’A YENİ BİR MODA AKIMI GETİRMİŞ OLMASI ÇOK KIYMETLİ BİR DURUM

Öğretim üyesi ve Eczacı Esin Akarsu Orunç, İş Kadını Fatma Konca’ya Van’da açtığı işletme için teşekkür ederek işletmenin Van halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Orunç, “Van gelişmeye çok açık bir şehir, burada kadın istihdamı her konuda çok önemli, girişimci kadınları yapmış olduğum görev icabıyla da çok destekledim. Fatma Hanım İstanbul’dan gelerek burada işletme açmış olması, bizim için, şehir için ve kendisi için çok kıymetli. Burada hizmete açılan ürünler çok özel tasarımlar, bu anlamda kendilerine çok teşekkür ediyorum, Van’a yeni bir moda akımı getirmiş olması çok kıymetli bir durum. Fatma hanımın girişimiyle birlikte şehrimizde rol model olacağını düşünüyorum, güçlü kadın imgesini vurgulayacak, bu anlamda tekrar hayırlı olsun” diye konuştu. 


MODA EVİ VAN’IN BÜYÜK EKSİKLİKLERİNDEN BİRİYDİ


FK Moda Evi İşletme Müdürü Nurullah Eren, “ Van’da önemli ve güzel bir işletme açılışını gerçekleştirdik. Moda evi Van’ın büyük eksikliklerinden biriydi, Van’da bu kadar kapsamınla bir şekilde Gelinlik, Abiyle, Bindallık, kaftanlık olan çok sayıda ürünün bir arada bulunduğu çok az sayıda yerler var. Bizde vatandaşlarımıza bu anlamda hizmet vermek istedik. İşletme sahibimiz çok yoğun emek sarf ederek böyle bir işletme hizmete açtı. Bizde kendi adına Van’da işletmeyi yöneteceğiz. Ekonomik anlamda sıkıntılı bir sürecin olduğunu biliyoruz ama bu sıkıntılı süreçte bile hizmet etmeyi hedefledik ve bu hedefimizi en güzel şekilde yerine getireceğiz. İşletmemizi İskele Caddesi üzerinde kurduk, İskele caddesi üzerinde elbette böyle bir mekan oluşturmak büyük risk demek ama biz şehrin artık Cumhuriyet caddesi ve Maraş caddesinden ziyade bu bölgeye açılması yanlısıyız. İskele caddesi malumunuz Türkiye’nin en uzun caddesi ve bu caddeyi artık doldurmak ve yaşanabilir kılmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi. 

FK MODA EVİNDE ÖNCELİK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİDİR

Eren konuşmasının devamında, “Marka ve stil danışmanımız Hürrem Aldinç ve gelinlik markamız aysira bu şekilde tanınmış özel markaları halkımızla buluşturacağız. FK Moda evinde öncelik müşteri memnuniyetidir ve güler yüz, esnaflık ana maddesidir. Burada çeşit yelpazemiz geniş, satışa sunduğumuz ürünlerimiz belli, kaliteli, güzel, yeni modeller çalışacağız. Bu süreç her ne kadar sıkıntılı bir süreç olsa bile, kendi halkımız açısından da sıkıntılı bir süreç, ekonomik sıkıntılar devam ediyor, alım gücü düşük diye kimse düğün yapmaktan vazgeçmeyecek, nişan yapmaktan vazgeçmeyecek, bizde burada piyasanın altında fiyatlar belirleyerek yolumuza devam edeceğiz. Düğün yapan çiftlerimiz için fiyat anlamında daha çok yardımcı olacağız. Vatandaşlarımıza buradan vereceğiz mesaj, gelinlik, nişanlık, abiyelik ve kaftanlık olarak her ürünümüz birçok çeşitte var, tüm Van halkımızı mağazamıza bekleriz” ifadelerini kullandı. 

TÜM EVLENECEK ÇİFTLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Marka içi stil danışmanlığı görevini üstelenen Hürrem Aldinç “Fatma Konca ile arkadaşlığımız uzun yıllara dayanıyor, kendilerine stil danışmanlığı olarak destek veriyorum. Ürünlerimizin tamamını özel olarak tasarlıyoruz. Özenli giyinmeyi seven hanımlar için, stil sahibi olan bayanlar için Fatma hanımın mağazasını Van’da tek adres olarak gösteriyoruz ve tüm evlenecek çiftlerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Açılış töreninde bir konuşma yapan Van Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsa Berge ise işletmenin Van halkına hayırlı uğurlu olmasını dileyerek ekonomik sıkıntıların yaşandığı süreçte yapılan yatırımların değerli olduğunu söyledi.

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.