Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Yenitürk belgelerle geliyor

06 Ocak 2023
Başkan Yenitürk belgelerle geliyor

Vanspor'un Başkanı Servet Yenitürk, haakkında yapılan sert tepkilere karşı cevap vermek için belgeleriyle birlikte birkaç gün içinde Van'a gelerek basın açıklaması yapacağını duyurdu.

Vanspor'u 2. Lige çıkartarak tarftarlar arasında "Şampiyon Başkan" olarak ünvanı alan Servet Yenitürk, hakkında yapılan eleştirilere cevap vermek için belgelerle birlikte Van'a geleceğini  yerelvanhaber aracılığıyla kamuoyuna bildirdi.



"KIŞKIRTICI SOKAK AĞZIYLA ŞAHSIMI YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR"


Değerli Van halkı ve Vanspor taraftarları hakkımda iki sefer üst üste haksız bir çok yalan dolan iftira karalama Van halkını ve vanspor taraftarlarını kışkırtıcı sokak ağzıyla hakkımda konuştuklarının tamamı yalan olmak kaydıyla elbette ki tüm şeffaflığı ve belgeleriyle cevap vermem gerekiyor" dedi.


" HER İFTİRALARI SUÇ UNSURUDUR"


Fakat ithamlarda çok fazla yalan iftira karalama tehdit olduğu için öncelikle her suç unsuru için ayrı ayrı davalarımı açtım. Belge ve evraklarımı hazırladım. En geç 1 hafta 10 gün içinde Van'a gelerek çok önemli açıklamalarda bulunacağımı bildirmek istiyorum.


1ANKARA VAN VAKFI BAŞKANI OLARAK PROJE ve MÜJDELERİMİ PAYLAŞACAĞIM"


Ayrıca Van basınına Ankara Vanlılar Vakfı  Başkanı olarak bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte de çok önemli projelerimi , müjdelerimi paylaşacağımı saygılarımla arz ederim" açıklamasında bulundu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.