Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van’da ücretsiz burs imkanı: Girne koleji Van Kampüsünde

06 Ocak 2023
Van’da ücretsiz burs imkanı: Girne koleji Van Kampüsünde

Van’da verdiği başarılı eğitimle LGS Türkiye birincileri çıkararak dünyanın kapılarını öğrencilerine ardına kadar açan Girne Koleji Van Kampüsü Okulu 14 Ocakta ücretsiz burs sınavı düzenliyor.

Girne Koleji Van Kampüsü Okulu eğitim alanında yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Özellikle verdiği yabancı dil eğitimle öğrencilerine yurt dışında okuma fırsatı tanıyan Eğitim koleji rakip tanımıyor. Van’da oluşturduğu alanından uzman öğretmen ekibiyle velilerin birinci tercihi haline gelen Girne Koleji okulunda eğitim alan öğrenciler Kanada, Amerika’da bulunan Arizona Üniversitesi ve Girne Üniversitesinde okuma fırsatı buluyor.


  GİRNE KOLEJİNDE BURSLULUK SINAVI 


Girne Koleji Van Kampüsü Kurucu Müdürü Kıvanç Büyükaslan, “14 Ocak 2023 Cumartesi günü, 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. Sınıflara yönelik Türkiye geneli gerçekleşecek olan bursluluk sınavın ’da başarılı olan öğrencilerimiz, 2023-2024 dönemleri buyunca ücretsiz eğitim bursu almaya hak kazanıp yüzde yüze varan burs fırsatlarından faydalana bilecekler. Gerçekleşecek olan bursluluk sınavı Mili Eğitim Yönetmenliği gereği ücretsiz yapılmaktadır. Aynı zamanda yapılacak olan bursluluk sınavında başarılı öğrencilere şu önemi de arz etmekte: Özel okullarda okumak isteyen öğrenciler yılık verecekleri eğitim ücretleri üzerinden burs imkanına sahip olma fırsatı ’da elde edebilecekler” dedi. 


ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİMLERİNDE MADDİ VE MANEVİ KOLAYLIK SAĞLAMIŞ OLUYORUZ


Yapılacak sınavla birlikte öğrencilere maddi ve manevi anlamda destek sağlandığını ifade eden Büyükaslan, “Özel okullar ’da eğitim görmek isteyen öğrenciler için, başta yabancı dil olmak üzere, öğrenci takibi, başarısı, disiplini, okul hijyeni, okul güvenliği, sosyal faaliyetleri, sportif faaliyetleri gibi bir çok imkan sağlanmaktadır. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen öğrenciler, bursluluk sınavında gereken başarıyı yakalayarak daha uygun bir şekilde kayıt yapma şansına sahip olabilirler.  Yaptığımız bursluluk sınavlarıyla öğrencilerimize eğitimlerinde maddi ve manevi kolaylık sağlamış oluyoruz” diye konuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.