Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

TARIMKON Başkanı Hakan Yüksel yeniden seçildi

25 Aralık 2022
TARIMKON Başkanı Hakan Yüksel yeniden seçildi

Uluslararası Tarım ve Gıda (TARIMKON) konfederasyonu yapılan 4.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Hakan Yüksel güven tazeledi.Uluslararası Tarım ve Gıda (TARIMKON) konfederasyonu yapılan 4.Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Hakan Yüksel güven tazeledi.

Uluslararası Tarım ve Gıda konfederasyonu 4.Olağan Genel Kurulu Cumartesi günü başkent Ankara’da Tarım ve Orman Bakanlığında yapmış olduğu Genel Kurulunda Genel Başkanlığı yürütmekte olan Hakan Yüksel oy çoğunluğunun sağlanması ile tekrardan Konfederasyona Genel Başkan olarak seçildi. Kongrede konuşan Doğu Anadolu Bölge Başkanı Okan Kara, dünyada en büyük konfederasyon ünvanına sahip olduklarını ifade etti.


DÜNYANIN TARIM VE GIDA ALANINDA EN BÜYÜK TEŞKİLATIYIZ”


Tarım ve gıda alanında en büyük teşkilatlarında biri olduğunu belirten Doğu Anadolu bölge Başkanı Okan Kara , “Dünyanın tarım ve Gıda alanında en büyük teşkilatlanmasıyla ,dünyada en büyük konfederasyon ünvanına sahip, toplamda 55 ülke ve 6.5 milyon kişiye hizmet veren konfederasyon olduk.” İfadelerini kullandı.


Genel kurulda tekrar güven tazeleyerek Genel Başkan seçilen Hakan Yüksel’e başarılar dileklerinde bulunan Kara, “Göreve getirildiğim günden bu zamana birçok başarısına ve çalışmalarına şahit olduğum Hakan başkanımızın hizmete devam ve kararlılıkla sürdürebilmek adına tekrardan genel başkan seçilmesi bizleri mutlu ve gururlu kılmıştır “Dedi.


Tarım Bakanlığında gerçekleş  kongreye Doğu Anadolu bölge başkanlığına bağlı bulunan 14 il başkanlığı teşkilatıyla birlikte katıldıklarını ifade eden Kara, “ Yeni dönemde bölgemiz adına yürütebileceğimiz bölge halkımızın refah seviyesinin artacağı ,katma değerleri yüksek olan ürünleri üretebileceğimiz birçok projeyi bölge illerimizde uygulayacağız,bu anlamda da sayın genel başkanımız ve yönetim kurulundaki değerli başkanlarımızın destek sözünü aldık.” Sözlerine ekledi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.