Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Hijyen Ve Kalitelinin Adresi: Funda Pastahaneleri

20 Aralık 2022
Hijyen Ve Kalitelinin Adresi: Funda Pastahaneleri

Hijyen Ve Kalitelinin Adresi: Funda Pastahaneleri


Kurulduğu günden bu yana kaliteli binbir ürünle Van halkına hizmet veren Funda Pastahaneleri imalathanelerinde hijyen kurallarına uygun ve kalite standartlarına göre üretilen ürünler damak tadını değiştirmeye devam ediyor. 


Van’da uzun yıllardır sağlıklı ortamda kaliteden ödün verilmeden poğaça, tatlı, kuru ve yaş pasta üretimi yaparak vatandaşa hizmet veren Funda Pastahaneleri ilk gün ki özveri ile çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kentin birçok noktasında şube açarak istihdam ağını genişleten Funda Pastahaneleri diğer taraftan kaliteli üretimden ödün vermeden vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.



KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ


Funda Pastahaneleri imalat sorumlusu Kemal Çetiz, “Funda Pastahaneleri çok eskiye dayanan bir pastahane. Burada 15 yıl önce başladım, Ağabeyim Ahmet Çetiz’in destekleriyle deneyim sahibi oldum. İlk başta bir şubemizle Van halkına hizmet vermeye başladık, sonra ki aşamalarda şube sayımızı arttırdık, 6 şubemizle Van halkının hizmetindeyiz ve büyümeye devam ediyoruz. Elimizden geldiğince kalitede ödün vermiyoruz, malzemede en kaliteli ürünü seçiyoruz, fıstıktan tutun cevizine bunun gibi her ürünün en kalitelisi almak için çabalıyoruz. Damak tadı çok önemli, vatandaşlarımızın damak tadına önem veriyoruz, Van halkında ürünlerimizi be nedenden dolayı beğeniyor, yaptığımız ürünlerin tamamını beğenerek tüketiyorlar. Bizde elimizden geldiğince Van halkının hizmetindeyiz” dedi. 


A’DAN Z’YE TÜM ÜRÜNLERİMİZ, İMALATHANEMİZDE ÇIKIYOR


Funda pastahanelerinde satışa sunulan tüm ürünlerin kendi imalathanelerinden çıktığını söyleyen Çetiz, “Funda Pastahanelerinde şuan satışı yapılan ürünlerin tamamı imalathanemizde üretiliyor, hijyenik bir ortamda üretilen ürünlerimiz, hem sağlık açısından hem damak tadı açısından ilgi görüyor. Dışarından her hangi bir ürün alışımız yok, Baklava çeşitlerimiz, kurabiye çeşitlerimiz, yaş pasta çeşitlerimiz, poğaça, börek çeşitlerimiz, tulumba çeşitlerimiz A’dan Z’ye tüm ürünlerimiz, imalathanemizde çıkıyor. Tazeliğe özellikle çok önem veriyoruz, bunun yanında hijyen çok önemli, imalathanemiz merak eden tüm vatandaşlarımız için açık, isteyen gelip görebilir, temizlik ve hijyen en önem verdiğimiz durumlardan biri” diye konuştu. 


AİLELERİMİZİN GELİP OTURABİLECEĞİ ALANLAR OLUŞTURUYORUZ


Hazırlanan iç dekor çalışmasıyla müşterilere iç açıcı bir ortamda hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Çetiz, “Dizaynımız ve iç dekorumuzla ilgili güzel bir çalışma yapmak istedik, yapmaya da devam ediyoruz ve bu çalışmadan dolayı da övgü alıyoruz, bu anlamda iç dekorumuzu beğenerek bizleri kutlayan müşterilerimizde oluyor. Elimizden geldiğince farklı görselde mekanlar sunmaya çalışıyoruz ve ferah ailelerimizin gelip oturabileceği alanlar oluşturuyoruz. Tüm şubelerimizde aynı şekilde aile ortamı olacak düzeyde çalışma sergiledik” ifadelerini kullandı. 


İSTİHDAM AĞI GENİŞLİYOR 


Funda Pastahanelerinde özellikle güler yüze önem verdiklerini ifade eden Çetiz, “Pastanelerimizde güler yüz ve ürünlerimizin damakta kalan tadı müşterilerimizin güvenerek yine gelmelerini sağlıyor ve bizleri tercih ediyorlar. Şuan 6 şubemizde 60 kişiye yakın bir istihdam ağımız var, bu anlamda daha ileri gitmeye, vatandaşlarımıza aynı zamanda daha fazla istihdam alanı oluşturmaya çalışıyoruz, şubeleşmeye devam ediyoruz” dedi. 


VATANDAŞLARIMIZI VAN’IN EN TATLI YERİNE BEKLİYORUZ


Kış ayların vazgeçilmezi olan salep ikramıyla vatandaşların hizmetine devam ettiklerini kaydeden Çetiz, “Funda Pastahanelerimizde kış mevsimi nedeniyle her yıl olduğun gibi bu yılda gelenek değişmedi, halkımıza ücretsiz bir şekilde ikram ettiğimiz salebimizle, yüzlerde küçük bir tebessüm bırakmaya devam ediyoruz. Her zaman Van’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız, vatandaşlarımızı Van’ın en tatlı yerine Funda pastahanelerinde bekliyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.