Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan Aydın Mahalle ziyaretlerine devam ediyor

17 Aralık 2022
Başkan Aydın Mahalle ziyaretlerine devam ediyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aydın, ilçeye bağlı Sarmaç ve Beşçatak Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Her hafta merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerinde bulunan Aydın, bu hafta Kaymakamlık Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte Sarmaç ve Beşçatak Mahalleleri'nde muhtarlar ve mahalle halkıyla buluştu.


İlçe merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerde de çalışmalarına son sürat devam ettiklerini ifade eden Aydın, “Kamu hizmetlerini tüm mahallelerimize etkin şekilde ulaştırmak ve halkımızın sorunlarını yerinde görerek çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak için mahalle ziyaretleri düzenliyoruz. Her hafta farklı bir mahallemizi ziyaret ederek mahalle halkımızın taleplerini dinliyor ve hızlı çözümler üretiyoruz. Bu hafta da Kaymakamlık ve Belediye Müdürlerimiz ile birlikte Sarmaç ve Beşçatak Mahallelerini ziyaret ettik. İlçemizdeki her mahallemizin ihtiyaçlarını planlayarak hızlı çözümler üretmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.


 Beşçatak ve Sarmaç Mahallesi sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, hizmetlerinden dolayı İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’a teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.