Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'da tüm okullar "Yeşilay Dostu Okul" Oldu

09 Aralık 2022
Van'da tüm okullar "Yeşilay Dostu Okul" Oldu

Yeşilay Van Şubesi ile Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında tüm eğitim kurumları "Yeşilay Dostu Okul" olarak tanımlanacak ve bağımlılıkla mücadelede ortak stratejiler uygulanacaktır. 



Törende bir konuşma yapan İl Müdürü Sn. Hasan TEVKE kurumsal anlamda gerekli desteğin sağlayarak özellikle riskli mahallelerde pilot uygulamalar ile mücadelemizi sürdüreceğiz. 


 Ayrıca 13 ilçemizde 1.491 okulumuzda, 19.758 öğretmenimizin gönüllü desteğiyle 309.534 öğrencimizde farkındalık oluşturarak sürece gönüllü katılmaları sağlanacaktır. Her Okulumuzda görev alacak Yeşilay Elçileri öğrencilerimizle de ailelerine ulaşmayı da hedeflemekteyiz sözünü verildi.  Ayrıca Yeşilay Van şubesinin ilimizde yürüteceği tüm kurumsal projelerde (Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması, Liseler arası münazara yarışması ve TBM formatör eğitimleri) ilgili birimlerdeki yöneticilerimizle de desteklenmesi sağlanacaktır kararı alındı. imzalanan işbirliği protokolün ilgili kurumumuz ve serhat şehrimize  hayırlı olmasını dileriz. iyi ki Yeşilay var. sağlıklı nesiller için birlikte çalışıyoruz.#YesilayDostuOkul#SNSG#Münazara


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.