Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van'ın ilk ve tek halka açık poligonu açıldı

09 Aralık 2022
Van'ın ilk ve tek halka açık poligonu açıldı

Bölgenin ilk ve tek halka açık poligonu Van’da açıldı.Bölgenin ilk ve tek halka açık poligonu Van’da açıldı.


600 metrekare alan üzerine kurulan alanda, atış tutkunları stres atarak rahatlayacak. İşletme sahibi Murat Geçgen, poligonda 5 kişi istihdam ettiklerini aktararak, poligonun Van’a ve bölgeye hayırlı olmasını diledi.


 


 Poligonun yaklaşık 8 aylık bir çalışmanın sonucunda açtıklarını aktaran Murat Geçgen, “Poligonumuz yaklaşık 8 aylık bir süreçten sonra resmi açılışla faaliyete başlamış oldu. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da şu an en büyük atış poligonu olma özelliğini taşımaktadır. 7 tane atış yolumuz mevcuttur. Bunlardan 2 tanesi VIP, 5 tanesi de normal standart yol olmak üzere 7 tane atış yolundan mevcuttur. Toplam 600 metrekare alan üzerine kuruludur. Hem showroom hem atış poligonu olmak üzere kullanmaktayız.” Dedi.


 


VAN’A 7 MİLYONLUK YATIRIM


 


İstihdama katkı sağladıklarını ifade eden Geçgen, “5 tane arkadaşımızı burada çalıştırarak istihdama katkı sağlamış oluyoruz. Yaklaşık olarak da 7 milyon civarında bir bütçeye mal oldu. Van'ın gerçekten ihtiyacı olan bir boşluktu. Bu boşluğu da doldurmak bize nasip oldu. O yüzden hem mutluyuz hem gururluyuz. Van’ımıza, çevre illerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” Şeklinde konuştu.


 


Poligonun açılış törenine Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, iş insanı Zahir Kandaşoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi Zahir Soğanda, çok sayıda STK Başkanı ve

Kaynak:Yeni doğu gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.