Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

İran'da yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı

22 Kasım 2022
İran'da yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı

İran'da Mahsa Amini protestoları 3'üncü ayını geride bırakırken, ülkede şu ana kadar yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı.

İran'da Mahsa Amini protestoları 3'üncü ayını geride bırakırken, ülkede şu ana kadar yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltılara ilişkin açıklamada bulunan İran Yargı Erki Sözcüsü Mesut Setayeşi, "Bu şahıslar halkında yargı süreci devam ediyor” dedi.İran'da yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı

İran'da Mahsa Amini protestoları 3'üncü ayını geride bırakırken, ülkede şu ana kadar yabancı ülke vatandaşı 40 kişi gözaltına alındı. Gözaltılara ilişkin açıklamada bulunan İran Yargı Erki Sözcüsü Mesut Setayeşi, "Bu şahıslar halkında yargı süreci devam ediyor” dedi.


BİN 118 GÖSTERİCİ HAKKINDA İDDİANAME HAZIR


Tahran eyaletinde devam eden yargı sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar bin 118 gösterici hakkında iddianame hazırlandığını ve ülke genelinde 2 bin 432 gösterici hakkında da hukuki işlem yapıldığını ifade eden Setayeşi, "Verilen kararlara itiraz yolu açık. Tüm dosyalar, büyük bir dikkat ve titizlikle inceleniyor” sözlerine yer verdi. Yargının, ulusal güvenliği korumak için üzerine düşeni yapacağını da vurgulayan Setayeşi, "Teröristleri nerede olursa olsunlar cezalandıracağız. Asla göz yummayacağız" açıklamasında bulundu.

Kaynak:KARAR

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.