Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Genç girişimciden iddialı Haber sitesi

19 Kasım 2022
Genç girişimciden iddialı Haber sitesi

Van’da uzun yıllardır Uygun Reklam olarak hizmet veren Zafer Uygun erişim ağını genişleterek Vanhaberr.com adresiyle güncel haber servisine başladı.

Van’da tanınan Genç Girişimci Zafer Uygun hizmet çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Uygun Reklam ve matbaa işleri hizmetiyle vatandaşlara geniş yelpazede hizmet veren Uygun davetiyeden tabelaya, bardak işlemesinden kalem yazısına kadar birçok anlamda verdiği hizmetleri sürdürüyor. Matbaa ve reklam dışında kentte güncel haber servisine de başlayan Uygun Van halkının doğru ve güncel habere ulaşmaları anlamında gazetecilik mesleğini de icra etmeye başladığını söyledi. 


Van halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Uygun, “Yıllardır Van’da ikamet ediyorum, işsizlik nedeniyle ya bende Van’dan ayrılıp gurbette çalışacaktım, ya da burada kendi işimi icra edip Van halkına hizmet verecektim, ben Van halkına burada hizmet vermeyi seçtim. Yıllarca piyasada çalışarak bilgi ve deneyim elde ettim ardından uygun reklam ve matbaa işleri adı altında kendi iş yerimi kurdum. İş yerimi kurarken batar, bu zamanda iş yerimi açılır, sen ne anlarsın bu işlerden diyenler oldu, bu sözlere inat iş yerimizi açtık ve Van halkına başarılı bir şekilde hizmet vermeye başladık. Her geçen gün hizmet ağımızı genişletirken istihdam alanında da gençlerimize yardımcı olabilmek adına çalışıyoruz. Bu kapsamda reklam ve matbaa işlerinin yanında bir haber sitesi kurduk. Van’da doğru bilgi ve güncel haberleri vatandaşlarımıza iletmek için vanhaberr.com adresi ile de hizmet vermeye başladık. bundan sonraki hedefimiz, bu hizmet ağını genişleterek istihdam çıtasını arttırmak ve gençlerimize iş kapısı açmak” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.