Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber

17 Kasım 2022
Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber

Emeklinin Yüzünü Güldürecek Haber Az Önce Geldi: 3 Banka Birleşti, 50.000 TL Verecek!Emekliler sevinçten havalara uçuracak haber sonunda geldi. 3 banka birleşti.

Düzenli aylık gelirleri olması sebebiyle bankaların gözdesi emekliler için, hemen hemen her banka elinden gelen avanatajı sunmaya çalışıyor. Her banka kendilerindeki emekli sayısını arttırmak için çalışmaları tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Emekli aylığı alan vatandaşı bünyesine katmaya çalışan bankalar arasına 3 adet yeni banka daha eklendi. Bunların arasında Kamu bankaları da var.


Emeklileri sevindirecek olan bu haber için 3 banka kolları sıvadı. Yeni bir kampanya hazırladılar ve 3 bankada bunu imzaladı.Denizbank, Ziraat Bankası ve Halkbank Emeklileri sevindirmek için düzenlemeleri tamamladı. İşte O düzenlemeler;

Denizbank; 55000 TL üst limitli olacak şekilde 1.84 faiz oranıyla 36 ay vadeli özel ihtiyaç kredisi verecek.  Emekli maaşlarını Denizbanktan alacak olan emekliler için 36 aylık vade seçeneği ve 50 bin üstü kredi imkanı verilecek. İkramiyelerini bankaya taşıdıkları anda 1 saat içinde kullanmaya başlayabilecekler. 


Ziraat Bankası; en çok emekli maaşı alınan bankalardan biri olan Ziraat Bankası, emekli vatandaş bankasında kalmaya devam etsin diye kesenin ağzını açtı. Tarım, ihtiyaç ve konut kredisi şeklinde seçenekler var. 25bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlarınız için  yüzde 1.55 uygulanırken, 50.000TL'ye olan ihtiyaçlarınız içinse 36 aylık vade ve 1.29 faiz oranı olacak.


Halkbank ise; emekli aylıklarının en çok alındığı kamu bankalarından biri olan Halkbank da kolları sıvadı. Emekliler için güzeş bir ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. 50.000TL'ye 36 ay vade seçeneği sunacak olan Halkbank, 50.000TL üzerindeki ihtiyaçlar içinse 24 aylık vade seçeneği kullandırıyor. Kampanyanın adı 'Emeklinin Yüzü Gülecek!'.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.