Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin Van’da Basınla bir araya geldi

11 Kasım 2022
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şahin Van’da Basınla bir araya geldi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. İdris Şahin bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Van’a geldi.

Van İl Başkanlık binasında açıklamalarda bulunan Şahin Seçim süreci ve Cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  

Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Deva Partisi Van İl Başkanı Erdinç Peker, Genel Başkan Yardımcım, bugün Doğu Anadolu'nun nufüs olarak en büyük, yüzölçümü olarak da en büyük şehirlerinden birinde bulunuyorsunuz.


 Van doğası, yapısı ve tarihi ile bin yıllardır medeniyetlere Başkentlik yapmış bir şehirdir. Bu kadim şehir geçmişten beri medeniyetlerin, kültürlerin, ülkelerin kavşak noktasında bulunan stratejik öneme sahip bir il olmuştur. Yine güneşin başkenti olarak nitelendiren "Vanı"mız ister Osmanlı döneminde olsun ister Cumhuriyet döneminde olsun siyasetin, politikanın her zaman kendisini güçlü olarak görmek istediği bir şehir olmuştur” dedi. 



Sayın Genel Başkan Yardımcım, kıymetli hazirun yaklaşık 6 ay önce başkanlık görevini devraldık. Bir bayrak yarışında bayrağı devralmak, yukarılara taşımak hem çok onur ve gurur vericidir hem de çok zordur. Bayrağı devraldığımız günden bu yana DEVA partimizin misyon ve vizyonunu önümüze koyarak, Genel Başkanımızın fikirleri ve telkinleri doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu süreçte çok güzel aşama kaydettik.  


Van birçok kez hem fiziki hem sosyolojik hem de hem de ekonomik olarak tahrip olmuş, yerle yeksan olmuş bir şehirdir. Hala otogarı olmayan, çevre yolu bulunmayan, uçak seferleri bir büyük şehire göre çok kısıtlı olan, kalkınmada son sıralarda yer alan, sınır kapısı kısmi çalışan ve 60 milyon dolar ihracatı olan bir şehiriz. Hükümet son 20 yılda birçok kez Van'a üvey evlat muamelesi yapmış. Özellikle depremden sonra istediği oy desteğini bulamıyınca adeta Van'ı cezalandırmış. Biz şehrimizde bütün bu olanların farkındayız. Adaletin olmadığı, hukukun, kanunun kişilere göre değiştiği, ekonomik sorunlarla boğuşan ülkemizde durum her geçen gün kötüye gidiyor. Dedi.



Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.