Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Deva partisin'den Van'ı İstanbul'da temsil eden dernek ve STK’ ziyaretleri

07 Kasım 2022
Deva partisin'den Van'ı İstanbul'da temsil eden dernek ve STK’ ziyaretleri

DEVA Van başkan ve yöneticileri, Van’ı İstanbul’da temsil eden dernek ve STK’ları ziyaret etti.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Van başkan ve yöneticileri, İstanbul’da Doğu Anadolu bölgesini temsil eden bazı derneklere ziyaretlerde bulundu. Yapılan ziyaretlere DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Van İl Başkanı Erdinç Peker, Iğdır İl Başkanı Yusuf Aslan, Ağrı İl Başkanı Murat Dağtekin, Tunceli İl Başkanı Veysel Güler, Kars İl Başkanı Güven Özen, Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman ve İstanbul İl Teşkilatı’ndan çeşitli kademelerde görev yapan partililer, çok sayıda kurumu ve STÖ’yü ziyarete katıldı.


Van Dernekler Federasyonu (VANFED), Van Vakfı, Çaldıran ve Çevre Köyleri Kültür Yaşam Derneği, Özalp-Saray İlçeleri Kültür ve Dayanışma Derneği, İstanbul Kars-Ardahanlılar Derneği ve İstanbul Ağrı Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti.


Van Eylem Planı’ hazırlanacak


Ziyaretlerle alakalı değerlendirmelerde bulunan Van İl Başkanı Erdinç Peker, DEVA Partisi Genel Merkezi’nin bu ayki il başkanları toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdiğini ifade etti. Peker, Van İl Başkanlığı olarak kendilerinin de Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen ve bölge il başkanları ile birlikte Van’ı İstanbul’da temsil eden dernek ve STK’ları ziyaret ettiklerini belirtti.


Peker şunları ifade etti: “STK ve yardım derneklerinin birinci elden halkla temas kurduğu, halkın taleplerine imkanları nispetinde yardım ettiklerini görmek bizleri çok mutlu etti. 


Vanlıların, özellikle de öğrenci kardeşlerimizin İstanbul’da ikinci bir adresi olduğuna şahitlik ettik. Sohbet havasında geçen bu etkinlikler neticesinde İstanbul’da yaşayan Vanlı hemşerilerimizin ihtiyaç ve taleplerine binaen kapsamlı raporlar hazırladık. İleriki süreçte genel merkezimiz tarafından hazırlanacak olan ‘Van Eylem Planı’nda tüm detaylarıyla ilimizin ihtiyaç ve taleplerine sıklıkla değineceğiz.”


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.