Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Siyah Liste’den karanfilli farkındalık

20 Ekim 2022
Siyah Liste’den karanfilli farkındalık

Van’ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu esnafını ziyaret eden Siyah Liste ekibi esnafa projelerinden söz ederek destek isterken diğer taraftan esnafa üzerinde not bulunan karanfilleri takdim ederek gönüllere dokunuyor.

Van’da 22 Ekim Cumartesi yapılacak seçimlere Siyah Liste ile 7. Grup için bağımsız olarak adaylığını açıklayan İzzet Duner, Ferdi Avcı, Faruk Kıyak , Canan Koç, Abdurrahim akbulak, İshak çiftçi, Mehmet Baki Özkaplan ve  İbrahim Çakar seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


SİYAH LİSTE’DE ÖNCELİK EĞİTİM 


Esnaf ziyareti sonrası açıklamada bulunan Siyah Liste 7. Grup adaylar, “18.10.2022 Tarihi’nde, 7. meslek grubunda bulunan kuyumcu esnafı ziyaret edip, karanfil dağıtıp planlarımızı projelerimizi izah etme fırsatı bulduk. Kendilerini çok olumlu bulduk. İnşallah onlara layık olacağız. Projelerimizin içinde öncelikli olarak sigorta acenteleri için mesleki eğitim bulunmaktadır.

 İstanbul Teknik üniversitesi, Pamukkale üniversitesi ve Ortadoğu üniversitesinden mesleklerinde kariyer yapmış hocalar ile mesleki eğitimler yapacağız. Mesleki eğitimler içinde ağırlıklı olarak mesleki sorumluluk sigortalarıyla ilgili olan hocalarımızı Van'a getirerek sigortacılıkla ilgili olan meslektaşlarımıza eğitim vermek en büyük projelerimizdir. Zira sigortacılık her gün değişen bir meslek dalı olduğu için yenilikleri günü gününe takip etmemiz gerekmektedir. Çünkü biz başlattığımız her projenin başlangıcından sonuna kadar sorumluyuz. Bu sebeple gelişen her yeniliğe açık olmamız ve bilgi edinmemiz gerekir. Sigortalarınızı da bununla ilgili bilgilendirmemiz lazım bu yüzden mesleki Eğitim’e öncelik tanımamız lazım” ifadelerinde bulundular.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.