Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Meteorolojiden birçok bölgeye için uyarı

17 Ekim 2022
Meteorolojiden birçok bölgeye için uyarı

Meteoroloji uyardı:Ülke genelinde aralıklarla sağanak yağış bekleniyor. Bazı bölgelerde rüzgar fırtına şeklinde esecek.

Meteoroloji ulaşımda aksamalara karşı uyardı.Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) bölgelere göre hava durumlarına dair bilgi verdi ve uyarılarda bulundu. Son değerlendirmelere göre ülke genelinde hava parçalı ve çok bulutlu olacak.


Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Bingöl hariç) ile Kırklareli, Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir, İstanbul, Kütahya, Afyonkarahisar, Muğla, Denizli, G. Antep, Kilis, Adıyaman, Mardin ve Siirt çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU


MGM, Marmara ve Ege'de kuvvetli, zaman zaman kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde rüzgar bekliyor. Bu durumda ulaşımda aksamalar yaşanabileceği belirtildi. Marmara bölgesi parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu ile yarın Kırklareli, Çanakkale'nin iç kesimleri ile Balıkesir'in aralıklı sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.


Ege'de günün parçalı ve çok bulutlu, Afyonkarahisar, Kütahya ile bu akşam saatlerinde Muğla ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgar Ege'de de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli, zaman zaman Kuzey Ege kıyılarında yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esecek.


Akdeniz ve İç Anadolu, Orta ve Batı Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ise parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir gün geçecek. 


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.