Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Mobil Assistance Van'da Sigorta Acenteları ile Bir araya geldi

08 Ekim 2022
Mobil Assistance Van'da Sigorta Acenteları ile Bir araya geldi

Van Sigortacılar Derneği ve Mobil Assistance tarafından düzenlenen programa sigorta acentelarına katılımıyla Mobil Assistance hakkında bilgi aktarıldı.

Van Sigortacılar Derneği Başkanı Şükrü Üzal:"Şahsım acenta arkadaşların adına ilimizet eşrivlerinizden dolayı teşekkür ederiz. 

Biz sigoratacılar olarak en fazla çektiğimiz hizmet, çekici hizmetidir. Bunda her ne kadar da bazı trafiklerde var ise; ancak biz yine de bu konuda müzdarip hem de rahatsızız. Biz ve müşterilerimiz bu konuda çok sıkıntılar çekmeye devam ediyor...


Bunu önlemek adına Van Sigortacılar Derneği ve TÜRSAB olarak araştırdık. Mobil Assistance çok kurumsal bir firma olduğunun kanatine vardık. Buraya gelen yöneticiler, sizlere firmaları hakkında detaylı bilgi aktaracaklar."dedi.


Mobil Assistance acente yetkilisi Şeyma Göker:" Van Sigortacılar derneği başkanı Şükrü Üzal işbirliğinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelmek bizleri onurlandırdı. Kendilerine buradan teşekkür ederim. Katılımcılarıyla bizleri şereflendirdiğiniz için teşekkür ederiz. 

Mobil Assistance 81 ilde Mobil assistance, insanlara günlük yaşamın engebeli yolculuklarının üstesinden gelmeleri için imkan yaratan; güven, özen ve empati ile yoğrulmuş en son teknolojilerle, iyi düşünülmüş hizmetler ve teklifler sunan assist destek sistemidir. Acil bir durum olsun veya olmasın, müşterilerimizin omuzlarındaki yükü hafifletecek gerçek bir Assist olmak için yola çıktık.


İnsan odaklı ve hizmet merkezli bakış açısıyla harekete geçen Mobil Assistance karmaşık prosedür ve taahhütler yerine bağlayıcı olmayan, daha basit ve kişiselleştirilmiş hizmetlere odaklanarak kullanıcılarını en hızlı şekilde en kaliteli çözüme ulaştırıp yaşam standartlarını artırmayı hedefler.


Türkiye’nin 81 ilinde 4000’i aşkın hizmet sağlayıcısını aynı çatı altında buluşturmayı

başardık. Söz konusu tedarikçilerimiz ve hizmet sağlayan paydaşlarımızla karşılıklı fayda anlayışı içinde tek ortak hedefimiz hızlı, kaliteli ve hatasız hizmet sunmaktır."dedi.

Kaynak:Van gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.