Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van halkına görülen bu çile ne zaman bitecek

04 Ekim 2022
Van halkına görülen bu çile ne zaman bitecek

Son Dakika… Vadi Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ömer Demez Aksa Van Doğalgaz bürosunda sabahın erken saatlerinde kuyruğa girerek hizmet bekleyen vatandaşları görüntüledi.

Van’da vatandaşın kuyruk çilesi bitmek tükenmek bilmiyor. Aylardır devam eden PTT kuyruğu, sosyal yardımlaşma kuyrukları ve doğalgaz şirketi AKSA’daki kuyruklar, SBÜ Van Eğitim Araştırma Hastanesi ve Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi’nin kuyrukları uzadıkça uzuyor. Nereye giderse gitsin bir kuyrukla karşılaşan Vanlı vatandaşın da bu duruma isyanı yükseliyor.Vatandaşın isyan ettiği bir sürece dönüşen bekleme çilesi her gün artarak devam ediyor. Bitmeyen yoksulluk kuyruğu, hastanelerdeki sıra kuyrukları, gündemden düşmeyen ve çözüme kavuşturulamayan PTT’nin yanı sıra Van, son zamanlarda AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. önünde oluşan kuyruklarla gündeme geliyor. Hatta AKSA’da durum öyle bir hal aldı ki kuyruklar gece 02.00’de oluşmaya başladı.


Gece yarısı sıra için kuyruğa girdiklerini belirten bazı vatandaşlar, yetkililerin günde sadece 400 işlem yaptıklarını ve bu sayıdan sonra işlem almadıklarını iddia etti.Sabahın erken saatlerinde işlem için sıra alan Vadi Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ömer Demez Aksa Van Doğalgaz şubesi önünde oluşan mağduriyetleri görüntüleyerek sosyal medya hesabından yetkili isimleri de etiketleyerek paylaştı. Demez, Sabah saat 05:40 sularında evinden Aksa Van Doğalgaz Bürosunda işlemlerini tamamlamak üzere çıktı. Sabah saat 05:50 sularında kuyruğa girerek 57 numaralı sıra alan Demez vatandaşlarla kuyruğa girerek sıranın gelmesini bekledi, 4 saat sonra sıra numarası gelen Demez işlemlerini tamamlamak üzere gişeye gittiğinde aboneliğin iptal edildiğini işlemin gelecek yıl tamamlanacağı bilgisini alarak bürodan sitem ederek ayrıldı. 

Kaynak:Van Basın yunus tuğrul

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.