Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Zahir Kandaşoğlu: 19 Gurubu kazanacağız!

03 Ekim 2022
Zahir Kandaşoğlu: 19 Gurubu kazanacağız!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, 22 Ekim'de yapılacak seçimlerle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.

22 Ekim'de yapılacan Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerine sayılı günler kaldı. 


 

Celal Yalvaç'ın adaylıktan çekilmesiyle birlikte 5 adayın yarıştığı seçimler öncesi adayların çalışmaları, ziyaretleri ve açıklamaları devam ediyor. Seçim güçlü adaylarından bir tanesi olan VATSO Derneği Başkanı Zahir Kandaşoğlu seçimle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu.


 Van Gazetesi ve Tubittum Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Başkan Adayı Kandaşoğlu 19 gurubun 19'unu kazanacaklarını söyledi. Kandaşoğlu şunları söyledi:


"Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri Türkiye'nin gündemindedir. Oda seçimine aday olduktan sonra Van'da ve Türkiye'de gündeme getirdik. Van iline yaptığımız çalışmalar ve çabalar sonucunda herkesin gözü Van Ticaret ve Sanayi Odasında olduğunu görüyoruz. Bizler, Allah izin verirse 19 gurubu birden alacağız. Kazandığımız zaman daha çok çalışacağız. Ticaret ve Sanayi odaları siyasi bir oda değildir. Ekonomi ve memlekete değer katan bir odadır."

Kaynak:Van gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.