Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

İçişleri Bakanlığı Binlerce Sözleşmeli Personel ve 112 Çağrı Merkezi Personeli Alacak!

21 Eylül 2022
İçişleri Bakanlığı Binlerce Sözleşmeli Personel ve 112 Çağrı Merkezi Personeli Alacak!

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacak. 2022 yılı son Personel alımından sonra gelecek olan yeni ilan ile 112 Çağrı merkezine personel alımı gerçekleştirilecek

İçişleri Bakanlığı Personel alımı yapacak. Merakla beklenen ilanlar içerisinde yer alan 112 Çağrı merkezi Personeli alımı için müjde bekleniyor. Aynı zamanda İçişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapılacak kontenjanlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm detayları haberimizde paylaşacağız.


İçişleri Bakanlığı Binlerce Personel Alımı Yapacak!


Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda Personel alacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptıkları açıklamalarda 2022 yılı Personel alımının devam edeceği ve aynı zaman da çok sayıda personelin 112 Çağrı Merkezine yapılacağı vurgulandı.


Merkez ve Taşra Teşkilatı Sözleşmeli Personel Alınacak!


İçişleri Bakanlığı bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Merkez teşkilatı ve Taşra Teşkilatında görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacak.


Sözleşmeli Personel Alımı Kontenjanları Neler Olacak?


Geçtiğimiz dönemlerde yayımlanan ilanlar göz önüne alınırsa İçişleri Bakanlığı personel alımları Tahmini olarak,


    Destek Personeli,

    Büro Personeli,

    Tekniker,

    Mütercim Tercüman,

    Şehir Plancısı,

    Mühendis,

    Sosyal Çalışmacı,

    Arşiv Uzmanı,

    Avukat,


gibi kadrolarda personel alımı bekleniyor.


112 Çağrı Merkezi Personeli Alımı İçinde Ciddi Bir Alım Yapılacak!


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada Çağrı Merkezi personellerini AFAD'tan aldıkları belirterek Ciddi sayıda ihtiyaç olduğunu bildirdi. Yeni alımların yapılacağı hedeflendi.


KPSS Taban Puanı Kaç Olacak!


Sözleşmeki personel alımlarında ve 112 Çağrı Merkezi Personeli alımlarında KPSS Şartı aranacak. Bu doğrultuda adayların 2020  yılllarında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.


İçişleri Bakanlığı Personel Alımı Müjdesi Ne Zaman Gelir?


Bakanlık personel alımı için müjdeli haber önümüzdeki aylarda beklenmektedir. Bu doğrultuda ilan için duyuru Ekim sonu ve Kasım ayında bekleniyor. Daha önce İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 3546 Sözleşmeli Personel alımı ilanına aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.