Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Tarkan'dan alkışlık hareket

14 Eylül 2022
Tarkan'dan alkışlık hareket

9 Eylül'de İzmir'de konser veren Tarkan'ın aldığı ücreti Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve Darüşşafaka’ya bağışlayacağını açıkladı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Halk TV'de sunduğu Yeni Bir Sabah programında, 9 Eylül'de İzmir'in kurtuluşunun 100. yıl dönümünde konser veren Tarkan'ın aldığı ücreti üç farklı kuruma bağışlayacağını açıkladı.


Küçükkaya, "Zaman zaman haksızlıklara uğruyoruz ve hukuki yollara başvuruyoruz. Kazandığımız tazminatları bağışlıyoruz. Bağış önemli ve güzel bir şeydir. Yalan ve dolanlar yazan medya siteleri var. Maalesef yine dava açacağım"  dedi.Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:


"Tarkan, miktara kadar biliyorum ama o üzülür, yaptığı böylesine güzel işlerin kamuoyunda konuşulmasını istemez aslında, öyle bir adam, iyi yürekli bir adam. Yandaş medyada eleştirmişler 'hani para almayacaktı' diye. Dün araştırdım bu konuyu. Tarkan, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile konser için bayağı iyi bir  miktara anlaşmış. Konser için anlaştığı parayı Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı ve yetim çocuklarımızı okutan Darüşşafaka’ya vermiş. Tarkan lütfen kusura bakmasın."

Kaynak:Duvar

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.