Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van’da Moda ve Alışveriş festivali başlıyor

13 Eylül 2022
Van’da Moda ve Alışveriş festivali başlıyor

14-18 Eylül tarihlerinde Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Başkent Festival giyimden aksesuara, çantadan ayakkabıya, ev tekstilinden geleneksel sanatlara, çocuk giyiminden erkek giyimine birçok farklı sektördeki firmayı Van halkıyla bir araya getiriyor.

Türkan Eraslankılıç’ın yönetiminde ilk defa Van’da düzenlenecek olan Başkent Festival’de yüzde 70’e varan indirimler vatandaşları bekliyor. Festivalde yaz sezonu ve kış sezonu yeni ürünlerine özel büyük indirimler Vanlılarla buluşacak.


Van’da bir kahvaltı salonunda yapılan tanıtım toplantısında konuşan Türkan Eraslankılıç Van dışında İran ve Irak’tan gelen turistlere ev sahipliği yapacaklarını söyledi. Uygun fiyatla bir çok alanda farklı konsept ile halkın hizmetine açılacak festivalde iyi bir hizmet vermeyi hedeflediklerini belirten Eraslankılıç ilklerle başlayacak çalışmanın bundan sonra ki süreç içinde devam edeceğini söyledi.


Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuar için araçların Beşyol Mevkinde bulunan Halk eğitimi karşısında kalkacağını vatandaşa duyuran Eraslankılıç festivale gelecek kadınların mağdur olmaması adına araçların 18 Eylül Cumartesine kadar sürekli devam edeceğini belirtti.


VAN’I ÇOK SEVİYORUZ


Yarın yapılacak Festivalle ilgili Konuşan Anatolia Fuar A.S. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Can Çelik, “Bu organizasyon Başkent Festival tarafından yapılan bir etkinlik. Türkan Hanım bizimle beraber uzun yıllardan beri Ankara da çalıştığımız partner bir Fuar firmamız. Biz Van’ı çok seviyoruz beş yıldan beri Van’dayız. Van çok güzel, Van’a gelin bu festivali taşıyın oldukça başarılı bir yer diye sürekli motive etmeye çalıştık. Türkan hanımında bu sene itibariyle ilk organizasyonu, Van’ın ne kadar özel bir yer olduğunu, insanlarının ne kadar değerli olduğunu özelikle söyledim. Türkan hanımda Fuar firması olduğu için farklı illerde basın kuruluşlarıyla bir araya geliyor. Bugünde Van’da düzenlenecek olan festivalle ilgili sizlere bir araya geliyoruz. Bu anlamda sözü Türkan Eraslankılıç’a bırakıyorum, kendileri konuyla ilgili daha iyi bilgi verecektir” dedi.



TÜRKİYE’NİN BİRÇOK İLİNDE MODA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ DÜZENLİYORUZ


Türkiye’nin birçok şehrinde moda ve alışveriş festivali düzenlediklerini söyleyen Eraslankılıç, “Kadınlara yönelik olan bütün ürün grupları yapacağımız festivalin içerisinde barındırıyoruz. Giyim içerisine giren bütün ürünler, aksesuarlar, çantalar, ayakkabılar, çeyiz ürünleri yani kadınlara hitap eden bütün ürünleri Festivalimizde ağırlıyoruz. Moda ve güzellik festivallerini Türkiye’nin Ankara’dan başlayıp İstanbul, Konya, Gaziantep, Kayseri gibi illerde yaptık. Türkiye’nin illerinden çok fazla talep var. Bizim sosyal medyalarımız çok güçlü çok fazla takipçimiz var şehrimize gelin, taleplerini çok alıyoruz. Hanımların bize ilgi göstermesinin en büyük sebebi Türkiye’nin birçok şehrinden sosyal medyadan varlığı çok fazla olan, Türkiye’nin her yerinde mağaza zinciri olan birçok firmanın üreticilerini şehirlere getiriyoruz. Bunlar reklam için buraya geliyorlar. Çünkü markalarını en üst seviyeye getirmek için Türkiye’nin her şehrine ulaşabilecekleri, hanımlara ulaşmak istiyorlar.” diye konuştu.



MARKALARI EN ÜST SEVİYEYE TAŞIYORUZ


Van’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Eraslankılıç, “Benim Van’da mağaza olan firmalarımda var, olmayan firmalarımda var. Buraya geldikleri zaman hem kendi tanıtımlarını yapıyorlar, hem ürün gruplarının tanıtımlarını yapıyorlar, hem de ticari satış elde ediyorlar. Ama burada olmanın en büyük amacı kendi firmalarını tanıtmak Sosyal medya da onlar çok güçlü bizimde çok fazla gücümüz olduğu için hanımlar bizi takip ediyor. Gelip hem tanışmak istiyorlar, hem görmek istiyorlar, hem de ürün almak istiyorlar. Avantajımız şu firmalarımız buraya ağırlıklı reklam amaçlı geldikleri için fiyatla hem internet fiyatlarında, hem instagram fiyatlarında, hem de sitelerden çok daha ucuz Tanıtım amacıyla geliyorlar” ifadelerini kullandı.



VAN BİZİM İÇİN MERKEZİ BİR LOKASYON


Van’da yapılan festivalle bölge kadınlarını da kente toplamayı hedeflediklerini kaydeden Eraslankılıç, “Ben kendimden pay biçeyim mesela ben gar dolabımda bir tane markanın ürünü ergenice, ben o markayı devam ettiririm. Bir mağazaya gittiğimde o markayı almaya devam ederim. Firmalarımızın en büyük amacı da bu. Van aslında çok uzun süre benim aklımda olan bir şehirdi. İstanbul Ankara ve Bursa’daki ürünlerimizin hepsi koordine oluyor. Buraya ürünlerini gönderdiler, bununla birlikte sadece Van değil benim hedef kitlem çevre iller mesela, bir lokasyon seçiyoruz, işte Konya civarı Aksaray, karaman, Gaziantep ve çevre illeri bunun için Van bizim için merkezi bir lokasyon işte Hakkari Ağrı, Siirt, Bitlis, Muş çevre illeri temel aldık. Oralarda da çok ciddi reklam çalışmaları yaptık. Van bizim için merkez, tüm çevre illerle birlikte toplanmak istiyoruz. Ben sosyal medyada ki paylaşımlarımızdan ve hanımların dönüşümlerinden inanılmaz ilgi gördüm” şeklinde konuştu.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.