Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Son dakika: Metrobüsler çarpıştı çok sayıda yaralı var

09 Eylül 2022
Son dakika: Metrobüsler çarpıştı çok sayıda yaralı var

Gelen son dakika bilgiye göre: Kaza saat 18.30 sıralarında Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüs şoförü karşı şeritten gelen bir başka metrobüsle çarpıştı. Arkadan gelen iki metrobüs de kaza yapan metrobüslere çarptı.

Son dakika haberine göre; İstanbul Avcılar Şükrebey Metrobüs Durağı yakınlarında iki metrobüs çarpıştı.

 Metrobüs seferleri yeniden başlarken 3 saatlik aksamada vatandaşlar kilometrelerce yol yürüyerek evlerine gitti. 


99 kişinin yaralandığı kazayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlattı.


Kaza saat 18.30 sıralarında Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybeden metrobüs şoförü karşı şeritten gelen bir başka metrobüsle çarpıştı. Arkadan gelen iki metrobüs de kaza yapan metrobüslere çarptı.

 Toplamda 4 metrobüsün karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Metrobüs içinde sıkışan iki kişinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı öğrenildi. Yaralanan kişiler ambulanslarla hastaneye götürüldü.


SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "İstanbul Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,Yüce Allah’tan âcil şifalar diliyorum. Kazayla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı adlî soruşturma başlatmıştır" açıklamasında bulundu.


VALİ YERLİKAYA SON DURUMU PAYLAŞTI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Avcılar'da meydana gelen kazayla ilgili son gelişmeleri açıkladı.


Vali Yerlikaya, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Avcılar'da meydana gelen #metrobüs kazasında 50 yaralımız ambulanslarla en yakın hastanelere ulaştırıldı. 49 yaralımız ise kendi imkânlarıyla hastanelere giderek ayakta tedavi oldu. Yaralanan hemşehrilerime Allah'tan acil şifalar diliyorum." notunu düştü.


METROBÜS SEFERLERİ TEKRAR BAŞLADI


Ekiplerin yaptığı çalışmaların ardından, kazaya karışan metrobüsler bölgeden kaldırıldı. Metrobüs güzergahında yapılan temizleme çalışmasıyla birlikte metrobüs seferleri Küçükçekmece yönüne kontrollü bir şekilde tekrardan başlatıldı. Öte yandan, kaza bölgesi ve ekiplerin yaptığı çalışmalar ise dron ile havadan görüntülendi.

Kaynak:Hürriyet

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.