Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Başkan V. Aydın, Muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

08 Eylül 2022
Başkan V. Aydın, Muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın İlçe sınırlarında hizmet veren muhtarlar ile koordinasyon toplantıları yapmaya devam ediyor.

Belediyenin Toplantı Salonu’nda İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya 10 merkez mahalle muhtarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ile birim müdürleri katıldı.

Muhtarlar mahalleleri ile ilgili talep, öneri, istek ve şikayetleri dile getirirken Kaymakam ve Belediye Başkanı Aydın, muhtarlardan gelen talep ve isteklerin çözümü noktasında yetkililere talimat verdi.

Vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit etmek, hızlı ve etkili çözüm üretmek amacıyla Muhtarlar ile Koordinasyon Toplantıları yaptıklarını belirten Başkan V. Aydın, bu toplantılar ile daha hızlı çözüm üretebildiklerini ve muhtarların vatandaşlarla aralarındaki en önemli müessese olduklarını belirtti. 

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın’ın mahalle muhtarlarıyla koordinasyon toplantıları ilerleyen günlerde de devam edecek.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.