Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Uluslararası Tubittum Dergisinin 69. Sayısı Yayında

06 Eylül 2022
Uluslararası Tubittum Dergisinin 69. Sayısı Yayında

ISSN 2822-5295 ISBN 978-605-87038-7-2 Numaralı Uluslararası Tubittum dergisinin 69. sayısı yayına geçti.

Türkiye 22 ilinde, İran'ın 9 bölgesinde ve Irak'ın 1 bölgesinde olan Uluslararası Tubittum dergisinin "Hız Kesmeden" sloganıyla 69. sayısı okurların masasında yerini almaya başladı.


Tubittum Dergisi İmtiyaz Sahibi Hikmetullah Yetkin:"Dünya'ya pozitif enerji yaydığımız sürece, pozitif sonuçlar elde ederiz. Kimi zaman negatif sonuçları pozitif olarak görüyoruz. Kimi zaman ise; pozitif sonuçları negatif olarak görüyoruz ya da algılıyoruz. Bu sonuçları doğru analiz ettiğimiz sürece başarıya bir adım daha yaklaştığımızı hissediyoruz.


 Başarmak; her alanda iyi olmak değildir. Başarmak; bir planı zamanında ve yerinde yapabilmektir. Her  insanın kendisine has ve kendisinin düşüncelerine göre hareket eden planları mevcuttur. Buradaki temel amaçlardan biri ise; Çok iyi bir Tubittum'lu olabilmektir. Önceki sayılarımızda 2+4=6, 6+2=8, 4+4=8, 2x4=8, 8+8+8+8=32:2=16:2=8:2=4, 3x3=9'u konu almıştık. Biliyoruz ki birçoğunuz bunun ne anlama geldiğini biliyor ya da bilmiyorsunuzdur. Kısaca şöyle ifade edelim: Bir üçgen var ve üçgeni tamamlamak için bir üçgen daha ekliyoruz. Bu üçgenlerin köşelerini saydığımızda 3 rakamı elde edilir. Bu üç rakamına bir rakam eklediğimizde dört sayı olur. Bu dördüncü sayının temel amacı ise; üç birleşeni bir araya getirerek, dördüncü birleşene güç yaymasıdır. Yani anlayacağınız, Uluslararası Tubittum dergisi bütünleştirici ve seçkin anlamını içermektedir. Ekonomi, Turizm ve iş dergisi adı altında birçok faaliyetlerini gerçekleştiren, iş insanlarını bir arada tutarak, iş potansiyellerini daha geniş tanıtım ağı oluşturarak hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra; Turizm faaliyetlerini daha yaygınlaştırmak için çaba sarf etmektedir. 

"Kalıcı bir iz bırakmak istiyorsanız, planlarınız için hızınızı asla kesmemeniz gerekir. Aksi takdirde planlarınız istenilen sonuca ulaşmaz."

69. sayımızda yer alanlar: Çaldıran Belediyesi, 4B Yazılım ve Bilişim Teknolojileri, Roka Marketler Zinciri, İpekyolu Belediyesi, Funda Pastahaneleri, 90'larda çocuk olmak, Turan Avcı, Durmazlar Metal ve Kent Ekipmanları, Mahmut Karaboğa, Veysel Durmaz, Ahmet Çetiz, Kahve Deryası, Yener Kılıç, İpekyolu Expo ve birçok içeriklerle... 

"Kaybetmeyi göze alanlar, başkasının geleceğine gölge düşürmek için çaba sarf edenlerdir."

HAYDİ, SENDE TUBİTTUM'LU OL, HIZINI KESMEDEN DEVAM ET"dedi.

Kaynak:Van Gazetesi

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.