Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Bakan Bilgin'den sözleşmeliye kadro müjdesi:..

06 Eylül 2022
Bakan Bilgin'den sözleşmeliye kadro müjdesi:..

Son dakika haberi...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki sözleşmeli personelle ilgili çalışmayı bitirmek üzere olduklarını, bunun ardından kadroya geçmemiş taşeron işçilerle ilgili çalışmayı tamamlayacaklarını, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) düzenlemesinin ise aralık ayında gündeme geleceğini söyledi.

Son dakika haberleri...Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken, emeklilikte yaşa takılanlar ve 500 bini aşkın sözleşmeli memurun beklediği kadro düzenlemesi hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.


"SÖZLEŞMELİYE KADRO ÇALIŞMASI BİTMEK ÜZERE"


Kamudaki sözleşmeli personel meselesi üzerinde çalıştıklarını belirten Bilgin, "Çalışmamızı bitirmek üzereyiz. Meclis açıldığında sözleşmeli personel dosyasını getireceğiz. Şu anda üzerinde çalıştığımız dosya o, bitirmek üzereyiz." diye konuştu.


ÇÖZÜME KAVUŞTURUYORUZ, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ"


Sözleşmeli personel ve geçici işçiler konularının bir an önce çözülmesi gereken dosyalar olduğunu vurgulayan Bilgin, "Sözleşmeli personel mevzusunu çözüyoruz, önümüzdeki günlerde sizlerle de paylaşırız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:sabah

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.