Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Kandaşoğlu, Esnaf ve tüccar bizden yana

06 Eylül 2022
Kandaşoğlu, Esnaf ve tüccar bizden yana

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Beyaz listede Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı olan Zahir Kandaşoğlu Muradiye ilçesinde hizmet veren esnaf ve tüccarı ziyaret etti.

Muradiye ilçesinde esnaf ve tüccarı ziyaret eden Kandaşoğlu Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri için destek isterken ilçede seçimden sonra yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Esnaftan seçim için söz alan Kandaşoğlu seçim çalışmalarının kent geneli devam edeceğini açıkladı.


VAN TSO VAN’DA EN BÜYÜK MESLEK KURULUŞUDUR”


Van Ticaret ve Sanayi Odasının kentte en büyük meslek kuruluşu olduğunu ve kentin ekonomisi için gerekli tüm çalışmaları yapabilecek tek oda olduğunu söyleyen Kandaşoğlu, “22 Ekimde inşallah Van ticaret ve sanat odasının seçimi olacak. Van ticaret ve sanayi odası gerçekten Van’da en büyük meslek kuruluşudur. Tüccar ve esnaflarımız ilimiz için ilçelerimiz için önemlidir. Halk tarafından önemsenen halk tarafından ciddiye alınan, bir umut olan, bir ticaret kapısı diye görünen bir meslek odasıdır. İnşallah bizde 22 Ekimde bu odanın yönetimine talip olacağız. Yönetmeye talibiz. Bizim için misyonu olan çok önemli iki ilçemiz var diğer ilçelerimizde önemlidir ama Çaldıran ve Muradiye’nin bazı özellikleri vardır. Bütün dünya şelalesini konuşuyor. Muradiye turizm alanında ciddi bir noktadır bizde dedik öncelikle bu ilçemizde başlatalım” dedi. 


ESNAF VE TÜCCARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ


Yapılacak TSO seçimleriyle 12 ilçenin sorun ve sıkıntılarına çözüm bulacaklarını ve ekonomi anlamında esnaf ve tüccarın hizmetinde olacaklarını kaydeden Kandaşoğlu, “Muradiye bizim için önemli bir ilçedir. Gelişmesi lazım, eksikleri neyse kısa bir sürede giderilmesi lazım, turizme yakışır bir ilçe olması lazım Muradiye şelalesi dünyanın gündeminde olan turizmi çekebilen turizmin merkezi olabilecek bir noktadadır. Biz bu bölgede yaşayan tüccar ve esnaflarız.


 Yatırımlarımız hepsi bu ildedir ilçelerdedir. Biz zaten risk ve sorumluluk taşıyoruz, inşallah bu sorumlulukla halkımızın, esnafımızın, tüccarımızın faydasına kullanmak için, onlara yardımcı olabilmek için, onlara önüne önder olabilmek için onların sorun ve sıkıntılarını yetkili mercilerle paylaşmak için, yola çıktık o nedenle buradayız. Bugün Muradiye çok büyük bir heyecana kapılmış bizi büyük bir heyecanla saygı ve sevgiyle karşılıyorlar, bize destek sunuyorlar. Söz veriyorlar ilçenin bütün oyları size gelecek, demek ki bizde bir ışık bir umut görüyorlar, inşallah bizde onlara layık olmaya çalışacağız. Bu samimiyet ve güler yüz için herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.




Kaynak : Van Haber- Yunus Tuğrul


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.