Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Sünnetçioğlu’ndan görevinden istifa eden Yavuzer’e başarı belgesi

05 Eylül 2022
Sünnetçioğlu’ndan görevinden istifa eden Yavuzer’e başarı belgesi

Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinden ayrılan Doç. Dr. Kamil Yavuzer, Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Sünnetçioğlu’ndan görevinden istifa eden Yavuzer’e başarı belgesi Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinden ayrılan Doç. Dr. Kamil Yavuzer, Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nu makamında ziyaret etti.Sünnetçioğlu’ndan görevinden istifa eden Yavuzer’e başarı belgesi 


Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevinden ayrılan Doç. Dr. Kamil Yavuzer, başhekimlik yaptığı süre içerisinde elde ettiği başarılar ve yaptığı hizmetlerden dolayı takdir toplarken, Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu tarafından Yavuzer’e teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.




Samimi bir ortamda geçen ziyarette Yavuzer’e başarı belgesi takdim eden Van İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Sünnetçioğlu, “13 aylık süre içerisinde başhekimlik görevini layıkıyla yapan Doç. Dr. Kamil Yavuzer’e teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Yaptığı güzel ve özverili çalışmalarından dolayı gerek bölgeye gerekse de Van’a ciddi katkılar sunmuştur. Doç. Dr. Yavuzer’e çalışma hayatında başarılar diliyoruz” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.