Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van TSO' Başkan adayı Çoban seçim ofisinin görkemli açılışını gerçekleşti

04 Eylül 2022
Van TSO' Başkan adayı Çoban seçim ofisinin görkemli açılışını gerçekleşti

Van TSO' Başkan adayı Çoban seçim ofisinin görkemli açılışını gerçekleşti

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı (VAN TSO) İzzet Çoban:“Sevginin Kırmızısını bu kadar çok büyüttüğümüz için çok heyecanlı ve çok mutluyuz.Diyerek açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

 Bizler, bu memleketin sorunlarını da bilen aynı zamanda çözümde ürete bilen evlatları olarak; yaklaşık üç yıldır çalışma yapıyoruz. Nihayetinde bu mücadelemizi buraya kadar taşıya bildik ve bugün buradaki bu insanların bu açılışta bizleri yalnız bırakmamaları bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Umarım, memleketimiz için hayırlı olur.  


GENÇLER, MEMLEKETLERİNE SAHİP ÇIKACAK


Yola çıkarken hep şunu söyledik: Van’da çok sık kullanılan bir cümle vardır. Bu memleketin sahipleri yoktur. Bizler, bu memleketin sahipleriyiz. Maalesef,  bizim gibi gençlerin önleri açılmıyor. Eğer açıldığında bu gençler, memleketlerine fevkalade memleketine sahip çıkacak insanlarıdır.  Belki çok eskilerde bu memlekette bir mühendis bulunamıyor, bir avukat bulunamıyordu. Şimdi baktığınızda işsiz mühendisimiz, avukatlarımız, mimarlarımız var. Çok sayıda okuyan gençlerimiz, memleketlerine sahip çıkacaklardır. Yeter ki bu duvarı aşalım ve bu duvarı yıkalım. Bu memleketimize sahip çıkacağız."


KUTUPLAŞMAYI SONLANDIRACAĞIZ


"Biz geldiğimiz zaman,  Sivil Toplum Kuruluşları ve iş insanları bu kutuplaşmayı da sonlandıracağız. Ortak paydada paylaşacağız. “dedi.

Katılımın çok fazla olduğu açılışta Başkan adayı Çobanın seçim ofis açılışı seçim havasında devam etti.


Van Sokak Haber


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.