Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Van TSO Başkan Adayı Kandaşoğlu seçim ofisi açıklaması

27 Ağustos 2022
Van TSO Başkan Adayı Kandaşoğlu seçim ofisi açıklaması

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri için beyaz listede rakipleriyle yarışan Zahir Kandaşoğlu seçim ofisi açacak mı?



Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu yaklaşan TSO seçimleri için konuştu. Seçim ofisi çalışmalarına şuan da başlamadıklarını söyleyen Kandaşoğlu, gerektiğinde çalışmaların başlayacağını ifade etti. 

RAKİPLER AÇARSA ELBETTE SEÇİM OFİSİ BİZDE AÇACAĞIZ

Piyasa dalgalanmaları ve artan vakalar nedeniyle şuanda seçim ofisi çalışmamalarına başlamadıklarını kaydeden Kandaşoğlu, “Şu anda Doğu Şirketler merkezini iki aya yakın bir süredir seçim ofisi olarak kullanıyoruz. Burada tüccar, esnafımız ve adaylarımızla bir araya geliyoruz. Günü birlik ger gün burada toplantılar düzenliyor seçimle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz burada elimizden geleni yapıyoruz, bu seçimde seçim ofisi açmayı düşünmüyoruz. Piyasada ekonomik dalgalanmalar var, piyasada ciddi sıkıntılar söz konusu, bizde bu sebeple bu seçimi biraz sade olacak şekilde yürütmek istedik. Seçim bürosu olmasın, büyük bir seçim havası olmasın, insanlar toplanmasın, esnaf ve tüccarımız işinden gücünden olmasın, piyasada zaten bir kırgınlık var, bir sebepte biz olmayalım, bunun yanında korona virüs malumunuz son zamanlarda tekrar artış gösterdi, vakalar her gün biraz daha artıyor. Biz bu nedenle hiç seçim bürosu açmayalım dedik ama karşı rakiplerimiz bu yönde çalışmalar sergileyecekse, bende kendi ekibimde yer alan arkadaşlarıma danışarak uygun görülürse elbette seçim ofisi açacağız. Seçimle ilgili çalışmalarımızı ofisimizden yürütürüz” dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.