Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

[email protected]

girne

Van'da hırsızlık yapan şahıs yakalandı

19 Ağustos 2022
Van'da hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Van’da bisiklet, Özel Rehabilitasyon Merkezinde ve bir marketten para çalan şahıs polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı.

Van’da hırsızlık yapan bir kişi Van İl Emniyet  ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkeme de tutuklanarak ceza evine sev edildi.Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından ilimiz genelinde hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;İlimiz İpekyolu İlçesinde meydana gelen 3 ayrı “Hırsızlık” olayıyla ilgili yapılan ayrıntılı kamera incelemeleri ve saha çalışmaları sonucunda;  01.08.2022 günü gerçekleşen Bisiklet Hırsızlığı.  09.08.2022 günü gerçekleşen Özel Rehabilitasyon Merkezinde görevliye ait çanta içerisinden 1500 TL paranın çalınması,  15.08.2022 günü gerçekleşen bir süpermarketin kasasından 19.450 TL para çalınması. Konuları ile ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine sevk edilmiştir.


Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde, halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesi, suça karışmış şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.