Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

ervannn

Başkale' de çalışmalar devam ediyor

19 Temmuz 2022
Başkale' de çalışmalar devam ediyor

Başkale Belediyesi ilçenin geliştirilmesine katkıda bulunmak üzere gerçekleştirdiği projelerine devam ediyor.

Bu kapsamda Belediye Başkan Vekili Kaymakam Asım Solak’ın talimatları doğrultusunda 2022 yılı içerisinde başlatılan cephe giydirme ve kaplama projesi Kadir Saruhan Caddesi güzergâhında bulunan 30 adet dükkânda başladı.


İlçe merkezine modern bir görünüm kazandırmak için başlatılan proje kapsamında dış cephe giydirme çalışmaları programlandığı şekilde ilerlerken, projeyle birlikte görüntü kirliliği bertaraf edilip, modern bir panoramik görünüm kazandırılması hedefleniyor.


Belediye Başkan Vekili Asım Solak, ilçeye modern bir görünüm kazandırmak için dış cephe giydirme ve kaplama çalışmaları yapıldığını ifade ederek: “Başkale’yi yaşatan ve yaşayan bir ilçe yapmak için haftanın her günü mesaide, ilçemizin her bölgesinde çalışma arkadaşlarımızla birlikte hizmet yolunda bir aradayız. İlçemizin çehresini değiştirmeyi amaçladığımız dış cephe yenileme ve giydirme ile daha modern bir görsellik ortaya çıkacak. İlçemizin görünümüne önemli katkı sağlayacak olan bu projemiz Başkale’mize hayırlı olsun." dedi.


Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.