Haber Hattı ve Reklam İletişim : 0543 722 30 15

vansokakhaber@gmail.com

girne

Van TSO Başkan adayı rakiplerini ziyaret etti

06 Temmuz 2022
Van TSO Başkan adayı rakiplerini ziyaret etti

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri için daha önce adaylığını açıklayan İzzet Çoban ve ekibi "Değişim Dönüşüm Hareketi" olarak yola çıktı.

Bu yılın Kasım ayında yapılması planlanan Van TSO seçimleri için adaylığını açıklayan İzzet Çoban güzel bir çalışmaya imza attı. Çoban, rakiplerini ziyaret ederek seçim öncesi güzel bir hava estirdi.Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri için daha önce adaylığını açıklayan İzzet Çoban ve ekibi "Değişim Dönüşüm Hareketi" olarak yola çıktı.


 


Adaylığını açıkladığı günden itibaren alanda çalışmalara başlayan İzzet Çoban şu ana kadar çok sayıda esnafı ziyaret etti. Çoban ve ekibinin son ziyareti ise Van TSO seçimleri için adaylığını açıklayan isimler oldu.


 


VANTSO ZİYARETİ


 


Van TSO mevcut Yönetimi ve seçim için adaylığını açıklayan Necdet Takva ve ekibini ziyaret eden İzzet Çoban ve beraberindekiler burada oda personeliyle de bir araya geldi. Değişim Dönüş Hareketi resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda ziyaretle ilgili şu ifadelere yer verildi:


 

"Yönetimine aday olduğumuz VANTSO'nun mevcut yönetimini ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Nazik ve misafirperver karşılaşmalarından dolayı yönetim ve çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz."FARUK BİNER


 

Ardından Faruk Biner ve ekibini ziyaret eden Çoban başarı mesajı vererek: "VANTSO yönetimine aday olan Faruk BİNER ve arkadaşlarını ziyaret edip başarılar diledik. Rekabetin kaliteyi arttırması gerektiğine olan inancımızla,ortak paydamızın Van olacağı temennisini taşıyoruz. Sonuç ne olursa olsun kazananın Van olmasını dileriz." ifadelerini kullandı.


ZAHİR KANDAŞOĞLU


 

Değişim Dönüşüm Hareketi'nin son ziyareti ise Zahir Kandaşoğlu'na oldu. Kandaşoğlu ziyareti de şu ifadelerle paylaşıldı:


 "Geçmişte Van için önemli hizmetlerde bulunmuş iş insanı Zahir Kandaşoğlu'nu ziyaret edip VANTSO başkan adaylığı için başarılar diledik. Gençliğe, eğitime ve etik değerlere verdiği önemle bilinen Zahir Bey'e yol arkadaşlarımıza gösterdiği misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz."


 

Kaynak:GüncelVan

Haber Galeri
Yorum Ekle

kod


© Tüm Hakları Saklıdır.